Комисия в САЩ решава за лиценза на Кубрат Пулев на 14 май

Калифорнийската комисия по спортните въпроси ще се събере на 14 май, като една от точките в дневния ред е професионалният лиценз на боксьора Кубрат Пулев. Това разкри Вероника Хармс, заместник-председател на организацията (California State Athletic Commission). За да защити правото на този лиценз и да има възможност отново да се бие на територията на щата Калифорния, както и в какъвто и да е мач, организиран по правилата на Association of Boxing Commissions (ABC). Това сдружение разпростира законите си за боксови двубои на територията на цяла Северна Америка. Разглеждането на въпроса идва след скандала, който се завихри сякаш от нищо след видеоинтервю на Кубрат пред репортерката Джени Суши от медията Vegas Sports Daily, последвало победата му над Богдан Дину в неделя сутринта в Коста Меса, Калифорния. "Калифорнийската атлетическа комисия може да допуска само спортни прояви, на които всички състезатели, репортери и фенове са уважавани, независимо от техния пол - каза Хармс в обръщение. - Разглеждаме този инцидент изключително сериозно." Следващото заседание на комисията е на 14 май и Джени Суши вече обяви, че ще присъства. Кубрат Пулев също ще бъде принуден да е там, защото решението е изключително важно за бъдещите му планове в професионалния бокс. Ако лицензът му бъде отнет, той няма да може да се бие в Калифорния, но това ще се отрази и на имиджа му за цяла Америка. Други щатски комисии вероятно също ще го спрат от мачове, защото общата за всички организация ABC има определени правила при такива случаи. А това е новият пазар, който целият мениджърски екип около него търси, включително легендарният промоутър Боб Аръм и неговата агенция Top Rank. / dir.bg

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

0 #1 Bennie 29-03-2019 08:44
perfect tlaga ang voice ni julie kaya idol ko siya eh kaya niya
laht heheheh naka platinum award pa siya :D

My website - San Jose SEO expertl}: http://all4webs.com/borupskinner26/krjganwahr870.htm
Отговор

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 172
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 144
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 154
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 154
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 142
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.