КК „Черноморец” с първо място и купа „Мартобайк”

С очаквания за отлични резултати започна новият състезателен сезон за колоездачите на КК „Черноморец”. В подготовка за същинските стартове в държавните първенства, младите възпитаници на треньора Тодор Ангелов набират скорост в престижни надпревари. В първия кръг от седмия сезон на Черноморска колоездачна лига колоездачите на КК „Черноморец” се класираха в топ 10. Победител в Несебър за приз „Мартобайк” стана Веселин Георгиев. Той финишира с първо време при момчета старша възраст и заслужено триумфира с купата. Негови подгласници са състезатели от Свиленград и Несебър. Още четирима колоездачи на бургаския клуб заеха призови позиции при 13-14-годишните. Антоний Христов се класира пети, шестото място зае Дмитрий Янев, седми е Теодор Лузев, а Димитър Матеев е девети. При момчета младша възраст, състезатели под 13 г., Кирил Ибрагимов се класира шести. В началото на месец март носителят на Купа „Мартобайк” Веселин Георгиев спечели колоездачната обиколка във Варна по случай националния празник 3 март. Кирил Ибрагимов зае третото място в своята възрастова група.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Световноизвестният струнен квартет BOND изнася концерт в Бургас

  • 24 Апр 2019
  • 89
Най-успешният струнен квартет за всички времена BOND ще изнесе концерт в Летния театър в Бургас по случай 20-годишния си юбилей на сцената.

На 30 април стартира ремонт на пътното платно от изхода на Бургас до кв. „Ветрен“

  • 24 Апр 2019
  • 76
Община Бургас съобщава, че на 30 април, вторник, стартира ремонтът на пътното платно от изхода на Бургас при кръговото кръстовище "Стамболов" - "Транспортна" - "Проф. Якимов" до надлеза при квартал "Ветрен".

Спират тировете за голямото пътуване по Великден

  • 24 Апр 2019
  • 90
В най-натоварените часове на пътя на 25 и 29 април ще бъде спряно движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и някои от главните пътища на страната, съобщават от АПИ.

Моцарт и Шопен за Великденския концерт в операта

  • 24 Апр 2019
  • 96
Едни от най-знаковите симфонични произведения на Моцарт ще бъдат представени по време на Великденския концерт на Държавна опера – Бургас в четвъртък в 19 ч. „С музиката на Моцарт и Шопен“ е името на проекта, подготвен за отбелязването на светлия християнски празник.

Бургазлии предпочитат да декларират годишните си доходи по интернет

  • 24 Апр 2019
  • 93
Всяка втора данъчна декларация за доходите на физическите лица в НАП Бургас се подава по интернет с ПИК на Националната агенция за приходите или електронен подпис. Дни преди края на кампанията, която приключва на 30 април, годишните си доходи са декларирали близо 25 000 бургазлии.