Шест златни и три бронзови медала извоюва „Акро Джъмп”

Спортните акробати на клуб „Акро Джъмп” станаха два пъти абсолютни републикански шампиони. Титлите състезателите извоюваха на Държавния индивидуален шампионат, състоял се в края на миналата седмица в Русе. Отличниците в клуба са мъжката двойка Никола Видов и Александър Клековкин, които спечелиха три златни медала в трите комбинации. Мъжката двойка на „Акро-Джъмп” и „Черноморец”, които тренират заедно едва от месец, Валентин Василев и Борислав Борисов също стъпиха на най-високото стъпало на стълбицата, окичени с златни медала. Три бронзови медала спечели женската тройка – Катя Илиева, Гергана Георгиева и Никол Климкина от трите комбинации. „Браво деца, златни сте, незаменими сте, неповторими. Показахте цяла година защо сте се трудили в залата (лишения,сълзи и здрави тренировки), за да се окичите накрая със заслужени медали”, поздрави медалистите треньорката в „Акро Джъмп” Женя Станева. „Целият треньорски колектив ви благодари за добрата работа, но не забравяйте, че най-трудното тепърва предстои... Аз вярвам във вас,че ще се справите, повярвайте си и вие!”, допълни тя. В държавния индивидуален шампионат участваха 16 отбора и близо 150 младежи от 7 до 19-годишна възраст.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината извършва сериозен ремонт в помощното училище

  • 23 Юли 2019
  • 59
Тази година Община Бургас прави рекордна инвестиция в нови образователни програми и ремонт на образователна инфраструктура, цели 40 % от общия й бюджет. Част от средствата са насочени към едно малко, но важно училище.

Стогодишната футболна история на „Черноморец“ ще оживее в изложба

  • 23 Юли 2019
  • 69
Изложба в центъра на града ще покаже едни от най-паметните моменти от стогодишната история на футболния „Черноморец“ Бургас. Изложбата, която ще бъде разположена до сградата на Община Бургас, ще покаже различни периоди от развитието на клуба.

Свинско с африканска чума не се продава

  • 23 Юли 2019
  • 57
Няма месо с африканска чума в търговската мрежа, увери началникът на отдел "Здравеопазване на животните" към Българската агенция по безопасност на храните /БАБХ/ д-р Александра Митева.

Иван Гешев за атаката на НАП: Фирмата, в която работи Кристиян, се занимава с киберрекет

  • 23 Юли 2019
  • 81
Отначало за атаката срещу НАП разследването започна срещу лицето, което знаете - Кристиян. В момента за нас е ясно, че този обвиняем е просто оръдие. Разследването и основната версия, по която се работи е, че фирмата, в която той работи, се занимава с киберрекет.

"Електромагнитна атака" срина ел. захранването на Венецуела

  • 23 Юли 2019
  • 73
Социалистическото правителство на Венецуела заяви, че огромният срив в електрозахранването се дължи на "електромагнитна атака" срещу националната водноелектрическа система, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.