СКК „Киокушин Спирит“ с две победи за България

Двама от състезателите на СКК „Киокушин Спирит“ записаха победи в отборното първенство по киокушин карате „Белградски трофей”. Възпитаниците на двукратната световна шампионка на ката – сенсей Гергана Апостолова-Костова - Богомил Костов и Станислав Комитов бяха сред 18-те състезатели на БКА – IKO България, които се изправиха срещу сръбските си съперници. Бургаските каратеки записаха своите успехи съответно при юноши младша възраст и мъже. Другите ни бургаски представители - Пламена Стаматова (13г.), Стефания Балахурова (16г.) и Марин Орлоев (мъже), също възпитаници на Гергана Апостолова, за съжаление отпаднаха. Пламена загуби след доста оспорван двубой с 2 продължения, Стефания отпадна в редовното време, а Марин Орлоев завърши с равенство редовното време, но загуби след първото продължение. За тримата това бе дебют на международно първенство. В Белград българската делегация бе съпроводена от шихан Емил Костов, сенсей Гергана Апостолова-Костова и други официални лица на БКА. Следващите стартове на българските каратеки са в Румъния и във Варна. На 20-и октомври отборът ни гостува в първенството на Букурещ, а на 29 и 30 октомври е Държавното първенство по кумите и ката.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Кметът на Бургас: България се връща на картата на водната топка с историческото първо Европейско първенство U15

  • 20 Юли 2019
  • 69
“България се върна на международната карта на водната топка с историческото първо Европейско първенство за юноши U15 в Бургас.

Двама контузени в „Нефтохимик” пропускат старта във Втора лига

  • 20 Юли 2019
  • 69
Часове остават до първия мач на Нефтохимик от новия сезон в първенството на Втора лига.

Разписанието на БДЖ вече е в Google maps

  • 19 Юли 2019
  • 189
Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps. При задаване на конкретен маршрут на територията на България в интернет платформата упътвания за придвижване се получават и за пътуване с влак, което разширява възможностите при избора на подходящо транспортно средство.

Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристигна в Бургас за Международния филмов фестивал BIFF

  • 19 Юли 2019
  • 163
Световноизвестният аниматор Тео Ушев пристигна в Бургас по покана на Община Бургас и организаторите на Международния филмов фестивал - BIFF.

LEN: Бургас връща България на световната карта на водната топка

  • 19 Юли 2019
  • 164
С домакинството на Европейското първенство по водна топка за юноши до 15 години Бургас връща страната ни на световната карта в този спорт.