« юли 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Каталуния е в обща стачка

От футболния клуб "Барселона" до прочутата катедрала "Саграда Фамилия", спирането на работа в знак на протест е придружено от демонстрации навсякъде в автономната област Каталуния. След референдума за независимост, проведен незаконно според централната власт в Мадрид, и полицейското насилие, което беляза допитването в автономната област, днес цяла Каталуния е в обща стачка. Дори и да остават неясни последствията от тази политическа криза, едно нещо е сигурно: сблъсъкът между Мадрид и Барселона не отслабва и нито каталунското правителство, нито Мадрид имат намерение да отстъпят, пише "Фигаро". Над 40 синдиката и асоциации призоваха каталунците да спрат работа заради „големите нарушения на правата и свободите“. Към стачката се присъедини градският транспорт, включително барселонското метро, спират 151 влака, като според местното законодателство услугите ще се изпълняват на 25% от капацитета. Включват се и местни фирми, структури, магазини, както и футболният клуб „Барселона“. Междувременно е планирано до края на седмицата местният парламент да одобри прокламацията за независимост, а събранието на Конгреса ще прецени какви мерки ще бъдат взети оттук нататък за откъсването на Каталуния от Испания, съобщава специалният пратеник на бТВ в Барселона. Премиерът на областта Карлес Пучдемон призова Европейската комисия (ЕК) да посредничи за разговори между Мардид и Барселона. Утре Европейската комисия ще се занимава със сепаратистките действия в Каталуния. http://glasove.com

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

0 #1 Inez 10-10-2017 09:42
Michelle called out to Andrew, Have you decided which room you want.
Then he stepped in behind Sherry and put his hands on her
hips; she wiggled her ass at him again, looking back over
her shoulder at him.

My homepage: pdf: http://knihypdf.webz.cz/Knihyse09.html
Отговор

Най-четени

Изгониха Мая Манолова от тристранката

  • 17 Юли 2018
  • 38
Членовете на Националния съвет за тристранно сътрудничество не допуснаха омбудсмана Мая Манолова да присъства на заседанието им. Бизнесът бе съгласен, ако някой признае Манолова за член на своята делегация. Синдикатите обаче бяха категорично против.

Ограничават камионите по ул. "Крайезерна"

  • 17 Юли 2018
  • 35
Допълнителни мерки ще осигуряват безопасния трафик и предотвратяването на задръствания от тежкотоварни камиони по ул. "Крайезерна" по време на активния летен сезон.

По родните места на тракийци в Мала Азия

  • 17 Юли 2018
  • 62
Пътешествие до Мала Азия организираха бургаските тракийци от дружеството "Екзарх Антим I". Крайната му цел бяха група турски села - Урумче, Чаталтепе и Коджабунар, от които навремето са били принудени да бягат цели родове българи.

Санират бившата Трета поликлиника

  • 17 Юли 2018
  • 39
Проектът на Община Бургас за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на ДКЦ II - бившата Трета поликлиника - получи официално одобрение. Очаква се да бъде осигурено необходимото финансиране, за да стартират строително-монтажните дейности.

Длъжници се разделиха с оборота си от заведения по морето

  • 17 Юли 2018
  • 41
Екипи от данъчни и публични изпълнители от териториалната структура на НАП извършиха изненадващи проверки на търговски обекти по Южното Черноморие, които се стопанисват от фирми неплащащи просрочените си задължения към приходното ведомство.