Юлия Скрипал е изписана от болницата

33-годишната Юлия е била изписана в понеделник и откарана на секретно място, докато баща ѝ Сергей Скрипал остава в болницата, съобщи БНТ. От болницата беше изписана Юлия Скрипал, дъщерята на бившия руски шпионин, която заедно с баща си беше подложена на въздействието на нервно-паралитично вещество в британския град Солсбъри на 4 март. Говорител на здравните власти на Великобритания заяви пред АФП, че днес ще има пресконференция по случая. Няма коментари по случая от полицията, която води разследването на инцидента от 4 март. В изявление миналата седмица от болницата в Солсбъри беше съобщено, че силите на Юлия Скрипал „нарастват с всеки ден и тя очаква деня, в който ще бъде достатъчно добре, за да напусне болницата“. Състоянието на баща ѝ Сергей Скрипал, бивш полковник от руското военно разузнаване, който предал секретни информации на Лондон, преди през 2010 г. да стане участник в размяна на шпиони, също „се подобрява бързо“. http://glasove.com/

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 13
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 26
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.

140 състезатели ще участват в националния турнир по кудо „Купа Бургас“

  • 29 Мар 2024
  • 28
На 31 март от 11.00 ч. в спортна зала „Никола Станчев“ ще се проведе националният турнир по кудо „Купа Бургас“. Организатори са СК „БУШИДО Бургас“ и Община Бургас.

Даниел Петров: Край със смяната на статута на земеделските земи, за да се превръщат във фотоволтаични паркове

  • 29 Мар 2024
  • 49
Днес в Народното събрание бяха разгледани, гласувани и приети предложения на народния представител от “Възраждане”, Даниел Петров в Закона за собствеността и ползването на земеделската земя, по отношение на прекратяване на порочната практика за смяна на статута на обработваемите земеделски земи, мери и пасища, с цел превръщането им във фотоволтаични централи.

ЗАПОЧНА ТРЕТИ ЕТАП ОТ ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЪТ BGS1033 - ОТ БЪЛГАРОВО КЪМ МАГИСТРАЛАТА

  • 29 Мар 2024
  • 73
Започна трети етап от проекта за обновяване на път BGS1033.