« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Срещата на Г-20 започва в Буенос Айрес

Срещата на върха на Г-20 започва в петък в Буенос Айрес, на фона на вътрешно дипломатическо и търговско напрежение и на външни критики, от страна на неправителствени организации и асоциации, които призоваха за протести. Лидерите на 20-те най-развити държави в света се събират за два дни в аржентинската столица при изключително високи мерки за сигурност, съобщава АФП. Президентът на САЩ Доналд Тръмп пристигна в Аржентина за срещата на Г-20, като преди това отмени планираната среща с руския си колега Владимир Путин заради задържането на украински плавателни съдове от Русия. Пред Тръмп има редица предизвикателства на срещата на върха на Г-20, най-вече дали може да сключи споразумение с китайския президент Си Цзинпин за облекчаване на напрежението по търговските въпроси, което смути финансовите пазари. Канадският премиер Джъстин Трюдо, Доналд Тръмп и мексиканският му колега Енрике Пеня Нието ще подпишат днес в Буенос Айрес новото търговско споразумение между трите северноамерикански страни. То ще замени Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА), съобщи пред телевизия Си Ти Ви източник от администрацията на ръководителя на канадското правителство, съобщава БТА. По искане на Тръмп през 2017 г. страните започнаха преговорите за замяна на НАФТА."Нашата цел винаги е била да подпишем това споразумение на 30 ноември и сме напът да постигнем тази цел", заяви пред репортери в Буенос Айрес канадската външна министърка Кристия Фрийланд, цитирана от ДПА. http://glasove.com/

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 277
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 340
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 254
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 327
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 283
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.