Известен УНГ-специалист консултира безплатно заплетени случаи

Известен специалист по ушни, носни и гърлени болести ще консултира безплатно пациенти с тежки хронични заболявания, претърпели оперативни намеси или такива, на които предстои операция. Това е д-р Даниел Петков, който е началник на Отделението по УНГ болести в УМБАЛ Бургас. Консултациите ще стават веднъж в месеца, като първите са на 22-ри февруари и 15-ти март от 13:00ч. до 16:00ч. Часовете са ограничени, затова е необходимо предварително записване на тел.: 056/ 894 954. Кампанията за безплатни УНГ прегледи се организира от УМБАЛ Бургас с помощта на Община Бургас и със съдействието на Медицински център „Св. Николай Чудотворец” (където ще стават самите консултации). Важно е да се отбележи, че това не е обикновен скрининг. Прегледите са насочени към хора, чиито заболявания представляват сложни случаи. Затова е препоръчително те да носят със себе си стари изследвания, които ще помогнат при обсъждането на формите на лечение. Д-р Петков има богат опит точно с такива пациенти. Причината е, че в отделението, на което той е начело, се извършва пълна гама оперативни интервенции, включително безкръвна ендоскопска хирургия, слухоподобряващи операции с имплантиране на протези, оперативно лечение на лицеви тумори, лечение на слъзни пътища и др.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Нургюл Салимова вече е гросмайстор при жените

  • 25 Апр 2019
  • 30
Състезателката на шахматен клуб "Бургас 64" Нургюл Салимова успя да покрие последната си - трета норма и вече е носител на званието гросмайстор при жените.

Нови цветни пейки за посетителите в парк „Минерални бани"

  • 25 Апр 2019
  • 49
Весели цветни пейки , нови барбекю зони и красив кът за детски рождени дни допълват визията на една от най-предпочитаните дестинации през уикенда от бургазлии - парк "Минерални бани".

Увеличават социалната пенсия за старост с 5.7% от 1 юли

  • 25 Апр 2019
  • 52
Правителството публикува проект на постановление, с което от 1 юли социалната пенсия за старост ще се повиши с 5,7 процента и ще стане 132,74 месечно. Промяната се прави, тъй като със същия процент ще се актуализират размерите на всички пенсии.

Окончателно отпада допълнителният имотен данък в курортите

  • 25 Апр 2019
  • 33
Депутатите приеха промените в Закона за местните данъци и такси. 106 общини с национални курорти ще трябва да намалят данъка за имоти, които не са основно жилище или които не са регистрирани като туристически обекти, тъй като Конституционният съд отмени това изискване с дата до 20 април.

Откриват Национална изложба за цветя „Флора Бургас" на Великден

  • 25 Апр 2019
  • 57
С концерт на група "Горещ пясък", ансамбъл "Зорница" и квартет солисти от хор "Милка Стоева" ще бъде открито 35-то издание на Национална изложба на цветя "Флора Бургас" 2019 на 28 април, неделя, от 11 часа.