Известен УНГ-специалист консултира безплатно заплетени случаи

Известен специалист по ушни, носни и гърлени болести ще консултира безплатно пациенти с тежки хронични заболявания, претърпели оперативни намеси или такива, на които предстои операция. Това е д-р Даниел Петков, който е началник на Отделението по УНГ болести в УМБАЛ Бургас. Консултациите ще стават веднъж в месеца, като първите са на 22-ри февруари и 15-ти март от 13:00ч. до 16:00ч. Часовете са ограничени, затова е необходимо предварително записване на тел.: 056/ 894 954. Кампанията за безплатни УНГ прегледи се организира от УМБАЛ Бургас с помощта на Община Бургас и със съдействието на Медицински център „Св. Николай Чудотворец” (където ще стават самите консултации). Важно е да се отбележи, че това не е обикновен скрининг. Прегледите са насочени към хора, чиито заболявания представляват сложни случаи. Затова е препоръчително те да носят със себе си стари изследвания, които ще помогнат при обсъждането на формите на лечение. Д-р Петков има богат опит точно с такива пациенти. Причината е, че в отделението, на което той е начело, се извършва пълна гама оперативни интервенции, включително безкръвна ендоскопска хирургия, слухоподобряващи операции с имплантиране на протези, оперативно лечение на лицеви тумори, лечение на слъзни пътища и др.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 159
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 133
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 143
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 143
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 131
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.