Организаторите отмениха три концерта на Тейлър Суифт в Австрия, след като властите арестуваха двама заподозрени за предполагаемо планиране на терористична атака по време на виенския етап от нейното блокбъстър турне Eras. Извънредното решение – което може да доведе до значителни разходи за бизнеса във Виена – опустоши феновете и поднови фокуса върху уязвимостта на огромните концерти като меки мишени за терористични мрежи и убийци. Суифт трябваше да изнесе три концерта в европейския град от четвъртък до събота – всички те бяха отменени, според Barracuda Music, организаторът на концертите на Суифт в Австрия.

Barracuda Music каза, че всички билети за отменените концерти ще бъдат автоматично възстановени в рамките на следващите 10 работни дни. Рекордното турне на Swift Eras Tour започна в Глендейл, Аризона на 18 март 2023 г. и беше удължавано няколко пъти. Оттогава е преминал през Съединените щати, Южна Америка, Азия и Австралия и в момента е на европейския си крак, преди да се върне в Северна Америка.

Виена трябваше да бъде предпоследното място на европейския етап, като Суифт беше планирано да свири пет вечери на лондонския стадион Уембли следващата седмица, преди да се премести в Канада за последните дати на турнето през ноември и декември. Властите казаха, че са очаквали около 65 000 членове на публиката на всяко от шоуто на Суифт във Виена и още 15 000-20 000 фенове извън стадиона.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...