Изчисли какъв скрит талант имаш и с какви способности те е надарила природата. За да направиш това, вече знаеш схемата на изчисляване (събери всички числа от датата ти на раждане, докато получиш число от 1 до 9, което ще означава числото на вашия талант).

Ако си забравила как става – припомняме: ако приемем, че си родена на 24.02.1995 г., това е 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5 = 32 = 3 + 2 = 5.

Ето какво е значението на всички числа:

1

Единицата е символ на лидерство. Хората с това число са отговорни, общителни и напористи. Те постигат успехи и са добри ръководители на екипи, могат да намерят изход от трудни ситуации и имат дарбата на убеждават лесно всички във всичко, което решат. Също са страхотни оратори, шефове и учители.

2

Две е символ на дипломацията. Такива хора знаят как да преговарят и да спечелят. Те са отлични в намирането на компромиси, избягването на конфликтни ситуации и са в състояние да решават проблемите на конфликтните страни. От тях стават добри психолози, дипломати и адвокати. Като цяло, човек с талант номер две ще може да постигне успех във всяка област на дейност.

3

Три е символ на вдъхновението. Хората с номер на талант 3 имат богато въображение, неизчерпаема енергия и гъвкавост. Те могат да бъдат толкова убедителни, че дори близки хора няма да могат да различат лъжите им от истината. Тройките обикновено успяват в изкуството и в актьорската сфера.

 

4

Четири е символ на практичност. Тези хора обръщат внимание на най-малките детайли, имат висока концентрация и винаги са много фокусирани. Силните страни на човек с нумерология на талант 4 са точни науки. Тези хора могат да станат отлични програмисти, математици, лекари и финансисти. Като цяло те ще успеят във всяка сложна и монотонна работа.

5

Пет е символ на енергия. Хората с общ нумерологичен сбор на талант 5 са много любознателни и активни, стремят се да изследват света и се опитват да дадат знанията си на другите. За тях е важно да анализират получената информация, за да могат да обяснят какво са видели или чули. Освен това тези хора знаят как да установят контакти и бързо да изградят енергийна връзка със събеседника. „Петиците“ стават отлични учители, археолози, учени и лекари.

6

Шестицата е символ на дълг. Такива хора не могат да бъдат без помощ на хората, тяхното призвание е да служат на човечеството. Винаги ще дават съвети на нуждаещите се. Те са добри възпитатели, лекари, ментори и дори пътешественици. Човек с номер на талант 6 се реализира, като подкрепя другите.

7

Седмицата е символ на мъдростта. Такива хора са надарени с високо ниво на интелигентност, аналитични способности и имат отлична памет. Те са склонни да виждат същността на нещата около себе си, точно като рентгенова снимка. Често „седморките“ придобиват и развиват в себе си психически способности. Те могат да станат еднакво успешни както в аналитичната, така и в творческата област, основното за тях е да намерят приложение на знанията си.

8

Осемицата е символ на силата. Хората с номер на талант 8 лесно преодоляват всички препятствия по пътя си, имат вътрешно ядро и голям потенциал. Те постигат големи висоти в области, където е необходима отлична морална и физическа подготовка, като бизнес или спорт. Те винаги виждат целите си, но не виждат пречки по пътя си.

9

Деветката е символ на творчеството. Такива хора винаги се стремят към съвършенство и вярват в своите идеали. Те са много възприемчиви, креативни и надарени с отличен вкус. Затова най-често „деветките“ избират творчески професии, ставайки поети, писатели, актьори и музиканти.

 

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...