Новият директор на ОДМВР-Бургас Владимир Маринов пое поста.
До вчера той бе началник на 1 РУ в Бургас, а преди това е бил началник на сектор „Борба с организираната престъпност“ към ОДМВР-Бургас.
Владимир Маринов е на 58 години, има дълъг стаж в системата на МВР и многократно е доказал своя професионализъм. Като опитен ръководител със сигурно ще поеме и удържи здраво руля в толкова важен момент за Бургаска област.
Изненадващо вчера бе съобщена новината за рокадата. След разговор с министъра на вътрешните работи Атанас Илков старши комисар Емил Павлов сам е подал заявление за преназначаване и от днес той заема ръководна длъжност в „Криминалната полиция“ към ОДМВР-Бургас.

Шок за служителите на МВР в Бургаско! Освободиха директора старши комисар Емил Павлов

„Областната дирекция на МВР в Бургас я оставям с най-добрите резултати, които е имала през последните 10 години и съм сигурен, че който и да стане директор ще продължи да надгражда“, каза тази сутрин Емил Павлов.

Министърът, по информация на Флагман.бг, се чувствал неловко при този разговор, казвайки, че се налагат козметични промени.

Смяната на директор на толкова голяма структура в системата при предстоящи предсрочни избори, които се очертават изключително напрегнати, обаче не е незначително действие. Смекчаващото в случая обстоятелство е, че приемникът се оказва човек от кариерата, който познава реалната оперативна обстановка в региона.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...