<strong>Ден преди деветото издание на турнира по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас</strong> <em><u>Голямата награда е билети за футболния мач от Лига Европа между Лудогорец и Атлетик (Билбао), транспорт и нощувки в Разград</u></em> Остават броени дни до традиционната футболна надпревара за купата на БМФ Порт Бургас 2024. <strong>Турнирът по мини футбол ще се проведе тази събота, 12 октомври, в Спортен комплекс „Диалог 359 Арена”, парк Езеро от 10 часа.</strong>  Заявките за участие достигнаха своя лимит – 12 отбора с младежи на възраст от 16 до 18 години  ще мерят сили на терена тази година. Турнирът е напълно безплатен за участниците, като единствените условия са да сформират свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, както и да не са действащи футболисти от А и Б група. Футболните фенове ще могат да наблюдават срещите на живо, както и онлайн във Фейсбук страницата на информационен сайт „На брега” – <a href="https://www.facebook.com/nabrega.bg">https://www.facebook.com/nabrega.bg</a> – медиен партньор на събитието. 120 млади футболисти ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа между Лудогорец и Атлетик (Билбао), който ще се играе на 7 ноември 2024 г. на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно, както и нощувки. Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата. БМФ Порт Бургас АД е концесионер на пристанищните терминали „Бургас Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 г. и оттогава активно присъства в обществения живот на града. Дружеството организира и изцяло финансира традиционния футболен турнир, който за 9 години успя да се превърне в истински спортен празник, чакан с огромен интерес. Успешното развитие на спортната инициатива в годините доказва, че  БМФ Порт Бургас АД постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.  

Ден преди деветото издание на турнира по мини футбол за купата на БМФ Порт Бургас

Голямата награда е билети за футболния мач от Лига Европа между Лудогорец и Атлетик (Билбао), транспорт и нощувки в Разград

Остават броени дни до традиционната футболна надпревара за купата на БМФ Порт Бургас 2024. Турнирът по мини футбол ще се проведе тази събота, 12 октомври, в Спортен комплекс „Диалог 359 Арена”, парк Езеро от 10 часа.  Заявките за участие достигнаха своя лимит – 12 отбора с младежи на възраст от 16 до 18 години  ще мерят сили на терена тази година. Турнирът е напълно безплатен за участниците, като единствените условия са да сформират свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, както и да не са действащи футболисти от А и Б група. Футболните фенове ще могат да наблюдават срещите на живо, както и онлайн във Фейсбук страницата на информационен сайт „На брега” – https://www.facebook.com/nabrega.bg – медиен партньор на събитието.

120 млади футболисти ще се състезават за голямата награда – билети за мача от Лига Европа между Лудогорец и Атлетик (Билбао), който ще се играе на 7 ноември 2024 г. на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас ще организира транспорт от Бургас до Разград и обратно, както и нощувки.

Освен голямата награда, организаторите са подготвили купи, медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.

БМФ Порт Бургас АД е концесионер на пристанищните терминали „Бургас Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 г. и оттогава активно присъства в обществения живот на града. Дружеството организира и изцяло финансира традиционния футболен турнир, който за 9 години успя да се превърне в истински спортен празник, чакан с огромен интерес. Успешното развитие на спортната инициатива в годините доказва, че  БМФ Порт Бургас АД постига основната си цел – да помага за утвърждаването на спортни навици сред младите и да доказва, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.

 

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...