В чест на 75-годишния юбилей от откриването на Панагюрското златно съкровище Община Панагюрище и Центърът за подкрепа за личностно развитие - Панагюрище обявяват национален конкурс за есе, картина и дигитално видеопослание на тема „Панагюрското златно съкровище – разговор с времето“. Кандидатите имат свобода в избора на изразни средства, а творбите не трябва да са участвали в други конкурс. Участниците могат да се представят с есе на тема „Съкровището разказва“, картина на тема „Митовете оживяват“ и материали по избор или дигитално видеопослание (покана, реклама) за 75-годишния юбилей от откриването на Панагюрското златно съкровище. Всяка творба се придружава с информация за автора - име, електронен адрес, телефон за връзка, град, училище, клас, ръководител. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 29 ноември 2024 година. Всички класирани участници и техните ръководители ще бъдат уведомени писмено на посочената от тях електронна поща. Наградите ще бъдат връчени на четвърти декември на тържествена церемония в Театър Дом-паметник, част от честванията по случай 75-годишнината от откриването на Панагюрското златно съкровище. Патрон на събитието ще е вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова.

В чест на 75-годишния юбилей от откриването на Панагюрското златно съкровище Община Панагюрище и Центърът за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище обявяват национален конкурс за есе, картина и дигитално видеопослание на тема „Панагюрското златно съкровище – разговор с времето“.

Кандидатите имат свобода в избора на изразни средства, а творбите не трябва да са участвали в други конкурс. Участниците могат да се представят с есе на тема „Съкровището разказва“, картина на тема „Митовете оживяват“ и материали по избор или дигитално видеопослание (покана, реклама) за 75-годишния юбилей от откриването на Панагюрското златно съкровище.

Всяка творба се придружава с информация за автора – име, електронен адрес, телефон за връзка, град, училище, клас, ръководител.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 29 ноември 2024 година. Всички класирани участници и техните ръководители ще бъдат уведомени писмено на посочената от тях електронна поща.

Наградите ще бъдат връчени на четвърти декември на тържествена церемония в Театър Дом-паметник, част от честванията по случай 75-годишнината от откриването на Панагюрското златно съкровище. Патрон на събитието ще е вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...