При настаняване гостите получават каска, челна лампа, ботуши и планински водач.

Пътуването – на около 1400 фута под земята до най-дълбокия хотел в света в района на Сноудония в северен Уелс – отнема нерви.

Гостите се спускат в тъмни пещери, навигират през наводнени тунели и се провират през някои доста тесни места.

В продължение на повече от 200 години миньорите извличаха шисти от планината Сноудън, като голяма част от работата се извършваше на светлина от свещи. В процеса те създадоха лабиринт от тунели.
Изтощителното пътуване до хотел Deep Sleep, който отвори врати за първи път през април 2023 г., отнема около четири часа. Гостите пристигат в хотела, за да намерят кабини с контролиран климат, а подземните води помагат за генерирането на електричество.

Има Wi-Fi и баня. Течаща вода идва от извор, но няма душ.

Вечерята идва в торбичка.Цената за дълбок сън в каюта за двама е близо 500 долара на вечер.Deep Sleep се изпълнява веднъж седмично, от събота вечер до неделя сутрин.
дълбочина 1375 фута осигурява околна целогодишна температура от 10 градуса по Целзий. Това определено е хладно, но приблизително същото като нощната температура в Уелс през юни и септември. Така че, ако сте къмпингували на палатка навън през тези месеци, ще се почувствате подобно.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...