Квартал „Азимут“ е перфектната симбиоза между модерна архитектура, богата инфраструктура и зелени пространства – идеалната среда за живот, работа и отдих.
15-минутният град

В последните години все по-често общественият интерес се насочва към подобряването на градското планиране. Разработват се множество идеи, които целят да направят ежедневието ни по-удобно и да намалят стреса. Една от тях, предложена преди по-малко от 10 години от професор Карлос Морено, е идеята за “15-минутния град”. Целта е да се създаде градска среда, в която всички необходими услуги и удобства като работа, пазаруване, здравеопазване, образование и развлечения, могат да бъдат достигнати в рамките на 15 минути пеша или с велосипед. Преимуществата? По-малка зависимост от автомобили, по-високо качество на живот и по-здравословно ежедневие за жителите​​.
Нови стандарти за качество на живот

Именно желанието да се създаде място в града, където животът да бъде по-спокоен и приятен, е движещата сила зад проекта “Азимут”. Новият квартал значително се отличава от съществуващите бургаски градски пространства по редица показатели. Причината за това е, че той е планиран още от самото начало с мисъл за хората, които ще живеят в него. Ще откриете идеята за удобство, сигурност и спокойствие и в най-малките детайли от комплекса: от функционалните планировки на апартаментите, през висококачествените довършителни работи и енергийно ефективните решения до многобройните удобства, като подземни паркинги, детски площадки и озеленени зони за отдих.
Азимут” се намира на една от най-комуникативните локации в града, с лесен достъп до главната пътна артерия на Бургас. Същевременно едно от големите предимства на новия квартал е безопасността, която предлага на обитателите. Комплексът разполага със собствени системи за сигурност и денонощно видеонаблюдение, гарантиращи безопасността на жителите. Озеленените пространства и добре поддържаните общи части създават приятна и релаксираща атмосфера, превръщайки „Азимут“ в оазис на спокойствието в сърцето на града. Вътрешността на квартала е пешеходна и предоставя обширни пространства за отдих.

Кварталът определено впечатлява със своята съвременна визия. Елегантните жилищни сгради са хармонично вписани в околния пейзаж. Архитектурният ансамбъл е допълнен от разнообразни търговски зони, банка, центрове за здраве и красота, заведения, спортни съоръжения и зелени площи, които предлагат всичко необходимо за удобен и пълноценен живот. С богатата си инфраструктура, „Азимут“ се превръща в истински град в града: идеалната среда за вашето семейство. Адрес : кв .Азимут, местност Мадика (зад ВХТИ гр.Бургас)

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...