Бургас КУРСОВЕ ПО ИЗТОЧНИ ЕЗИЦИ

И това лято филиалът на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Институт „Конфуций“ – София организират летен курс за ученици по китайски език и култура.

В рамките на десет дни, от 8 до 19 юли 2024 г., всички, които желаят да се запознаят с китайския език и древната култура на Китай, ще имат възможност да научат най-често използваните думи в ежедневието, да напишат с четка първия си йероглиф, да се докоснат до  изящната калиграфия, чаеното  изкуство, да осъществят онлайн пътешествие до една от най-древните цивилизации.

Под ръководството на преподавателките Ду Съдзие и Ли Бо от Институт „Конфуций“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, на всички участници предстои едно увлекателно пътешествие в магичния свят на древен и съвременен Китай – игри, упражнения по тай дзи, запознаване с китайския зодиак и още много интересни дейности. Десетдневната програма на летния курс се провеждат изцяло на английски и китайски език.

Записването за “Chinese Language and Culture Summer Camp 2024” става на следния електронен формуляр: https://x.gd/RDWtU  в срок до 30.06.2024 г. Подходящ е за ученици от 7 до 12 клас и възрастни. Таксата за целия курс на обучение е 150 лв.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...