« април 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Европейските лидери стартираха тежките преговори по спасителния план за Европа

Лидерите на Европейския съюз стартираха срещата на върха в търсене на решение как да бъде разпределен мащабния пакет от 750 милиарда евро за спасяване на икономиките от корона-кризата. Друга важна тема е бюджета на Общността за следващите 7 години. Домакинът на срещата председателят на Европейския съвет Шарл Мишел, заяви, че предстоят трудни преговори, защото не е само въпрос на пари, но и въпрос за бъдещето на европейския проект. Шарл Мишел, председател на Европейския съвет С политически кураж е възможно да бъде постигнато споразумение за възстановителния фонд на Европейския съюз. Преговорите ще бъдат много трудни, но не само по въпроса за парите, а и за хората, за бъдещето на европейския проект, за нашето единство Ангела Меркел канцлер на Германия Влизаме в консултациите с много енергия, но трябва да кажа също, че различията са все още много, много големи и затова не мога да предскажа дали този път ще успеем да постигнем споразумение. Би било желателно, но трябва и да се изправим пред реалността и наистина имаме нужда от голяма готовност за компромиси, ако искаме да постигнем нещо, което е добро за хората и добро за Европа в лицето на пандемията. Ето защо очаквам много, много трудни преговори. Еманюел Макрон президент на Франция Европейският съюз е изправен пред мигът на истината и амбицията. Става въпрос за нашия европейски проект. Преживяваме безпрецедентна криза на здравно, но и на социално ниво. Нуждаем се от много повече солидарност и амбиция.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

ПОЧИНА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ТПК

  • 20 Апр 2021
  • 96
На 15-ти април след кратко боледуване почина инж. д-р Стилиян Баласопулов, председател на Националния съюз на трудово-производителните кооперации.

Русия обяви двама български дипломати за персона нон грата

  • 20 Апр 2021
  • 83
Посланикът на Република България в Москва Атанас Кръстин бе поканен на среща в Министерството на външните работи на Руската федерация

Бургас се подготвя за туристическия сезон, вижте програмата от тематични уикенди

  • 20 Апр 2021
  • 80
Бургас гледа с очакване и позитивизъм към началото на туристически сезон 2021.

Общината закупи видеоувеличител, който ще улесни хората със зрителни проблеми при ползване на админстративни услуги

  • 20 Апр 2021
  • 82
Общинска администрация спечели финансиране за подобряване условията на труд и обслужване на жителите и гостите на града.

Специализирано обучение за педагогически специалисти ще се проведе в Бургас

  • 20 Апр 2021
  • 102
На 21 април Местната комисия за борба с трафика на хора в Бургас ще проведе специализирано обучение