« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дончев: Вотът не мина, защото няма никакъв мотив за предсрочни избори

  • 21 Юли 2020
"Вотът не мина не заради особености на парламентарната аритметика. Няма никакъв мотив, смисъл, полза от организация на предсрочни избори два месеца по-рано. Вторият по-основен мотив е, че това правителство има да свърши още работа". Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев на брифинг пред медиите непосредствено, след като вотът на недоверие срещу правителството беше отхвърлен. Това правителство има да свърши още работа - здравните и икономическите последници след пандемията, създаване на организация за машинно гласуване и енергийни проекти - всичко това трябва да се завърши. За машините не е записано какви ще са те и кой ще ги осигури, обясни Дончев. Вицепремиерът каза, че ще има промени в кабинета. "Какви – бъдете любезни да изчакате няколко дни", каза още Томислав Дончев. Вицепремиерът коментира и продължаващите протести в столицата и други градове на страната. „Аз съм протестирал повече от тях. Имам по-богат протестен опит. Без да влизам в пикантерии, даже по-радикален. За да има смисъл един протест, той трябва да промени нещо, иначе остава като глас, който не е чут. Ако съжалявам за нещо е, че в момента няма формат, за да си говорим с тези хора. Много бих се радвал да го намеря. Безкрайната политическа логика е да ви кажа, че отвън има 200-300 души, или 100, не знам колко са, а и няма никакво значение. И един да е, който е гневен, разстроен, обиден, той трябва да бъде чут. Това, за което съжалявам е, че няма как да си говоря с тях. Няма такъв формат към момента“, заяви още Томислав Дончев.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 148
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 181
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 192
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 204
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 178
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение