« юли 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Търси се фирма за приготвяне и доставяне на храна по програмата „Топъл обяд“

В момента местната администрация подготвя проектното предложение към Агенцията за социално подпомагане, като се предвижда новата програма да стартира в началото на месец октомври. За да се извършат дейностите приготвяне на топлия обяд и предоставянето му до домовете на нуждаещите се лица, се търси фирма, която да обезпечи тези дейности. Основните задължения на фирмата-изпълнител ще бъдат свързани с осигуряване на разнообразно седмично меню, превозване на храната до дома на 250-те потребители и оказване на съпътстваща подкрепа, като закупуване на хранителни продукти или продукти от първа необходимост със средства на лицата. Фирмите, които желаят да кандидатстват за изпълнител на програмата "Топъл обяд", могат да заявят намеренията си, като изпратят своите предложения на ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - до Йорданка Ананиева - зам.-кмет "Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики" при Община Бургас. Срокът за кандидатстване е до 08.09.2020 г., включително. Целта на програмата е да намали броя на живеещите в бедност хора чрез приготвяне и доставка на топъл обяд до дома. Тя е в подкрепа на най-уязвимите граждани, които поради бедност, продължителна социална изолация и условията на епидемична ситуация, заради ограничаване разпространението на COVID-19, са в затруднение да осигурят сами прехраната си. Програмата "Топъл обяд" е част от цялостната социална политика, която Община Бургас прилага в подкрепа на хората, които са в най-голяма нужда, живеят в лишение и в риск от социална изолация.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Ателиетата ще могат да са със статут на жилища

  • 30 Юни 2022
  • 670
Ателиетата ще могат да получават статут на жилища при определяне на предназначението на сградите. За едностайните жилища вече ще се разрешава да се разполагат и на север, североизток и северозапад.

България е с най-ярко изразеното неравенство между бедни и богати в ЕС

  • 30 Юни 2022
  • 594
България е с най-ярко изразеното неравенство между бедни и богати в ЕС. „Повечето хора имат очаквания и са фокусирани основно върху проектите, заложени в Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), а не върху реформите, които предстоят.

Грамофонът на „Богориди“ става сцена на изкуствата утре, 1 юли

  • 30 Юни 2022
  • 605
На 1 юли край емблематичната за Бургас скулптура на ул. „Богориди“ отново ще се съберат деца и гости на града за поредната лятна артистична акция „Петъчен Грамоfon“. От 10 до 12 часа там ще се проведе Ателие за рисуване на грамофонни плочи, с ръководители Вили Колева и Валентина Кънева. Малките художници ще дадат нов живот на отчислени от фонда на библиотеката плочи, като ги превърнат в произведения на изкуството.

Най-новата песен на Стефан Диомов ще открие осмата фото изложба на композитора

  • 29 Юни 2022
  • 804
Най-новият детски хит на ВГ „Изгревчета“ – „Нека да ви кажа“, написан специално за групата от маестро Стефан Диомов, ще бъде официално представен на 1 юли, петък, от 20.30 часа на открита сцена „Охлюва“.

Бургаският музей представя резултатите от подводните разкопки при нос Чироза през 2022 г.

  • 29 Юни 2022
  • 789
На 30 юни 2022 г., четвъртък, от 11:00 ч. в Археологически музей - Бургас (бул. „Алеко Богориди“ 21), пред бургаската общественост ще бъдат представени резултатите от най-новите подводни археологически разкопки при нос Чироза, провели се в края на юни 2022 г.