« декември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Търси се фирма за приготвяне и доставяне на храна по програмата „Топъл обяд“

В момента местната администрация подготвя проектното предложение към Агенцията за социално подпомагане, като се предвижда новата програма да стартира в началото на месец октомври. За да се извършат дейностите приготвяне на топлия обяд и предоставянето му до домовете на нуждаещите се лица, се търси фирма, която да обезпечи тези дейности. Основните задължения на фирмата-изпълнител ще бъдат свързани с осигуряване на разнообразно седмично меню, превозване на храната до дома на 250-те потребители и оказване на съпътстваща подкрепа, като закупуване на хранителни продукти или продукти от първа необходимост със средства на лицата. Фирмите, които желаят да кандидатстват за изпълнител на програмата "Топъл обяд", могат да заявят намеренията си, като изпратят своите предложения на ел. поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - до Йорданка Ананиева - зам.-кмет "Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики" при Община Бургас. Срокът за кандидатстване е до 08.09.2020 г., включително. Целта на програмата е да намали броя на живеещите в бедност хора чрез приготвяне и доставка на топъл обяд до дома. Тя е в подкрепа на най-уязвимите граждани, които поради бедност, продължителна социална изолация и условията на епидемична ситуация, заради ограничаване разпространението на COVID-19, са в затруднение да осигурят сами прехраната си. Програмата "Топъл обяд" е част от цялостната социална политика, която Община Бургас прилага в подкрепа на хората, които са в най-голяма нужда, живеят в лишение и в риск от социална изолация.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 137
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 139
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 110
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 112
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 222
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.