Панайот Рейзи отхвърли обвиненията за присвояване на средства

В пауза по делото на репортерски въпрос как приема обвиненията на прокуратурата за схема с фалшиви ремонти, Панайот Рейзи отговори: „Нали чухте вътре, бе, какво да ви кажа?“ Екскметът не желаеше да коментира темата пред журналистите: „Не искам да ви кажа нищо сега. Ако искам, ще ви кажа.“ След настояванията на репортерите той все пак добави: „Нали чухте вътре какво каза моята защита – че всичко е направено и няма никакво основание прокуратурата. Иска да върнат нещата обратно, в начално положение.“На питане как приема обвиненията, Панайот Рейзи отговори: „Времето ще го покаже. Аз какво да кажа сега, в съда сме вече, има дело. Толкова.“ След коментар на репортер на „Флагман“, че звучи доста елементарна кражбата, Рейзи каза: „Ами елементарна е бе, господине. Всичко е поръчка, не виждате ли? Сега какво да говоря повече?“ На въпрос от кого е поръчката, екскметът отговори: „От... някой си, де да знам. Не мога да кажа, ве.“ А след питане дали е от главния прокурор, Рейзи заяви: „Главният прокурор изобщо не беше главен прокурор, когато започнаха нещата. Няма значение.“ Има ли длъжностно присвояване или не? „Разбира се, че няма, отсече Рейзи: - Как да стане? Извършено е цялото строителство и аз да взема парите – как да стане, бихте ли ми казали? За 2 милиона е извършено строителство, как да взема аз 2 милиона? На този въпрос ми отговорете и спираме коментарите.“ На въпроса дали строителството е реално извършено, Панайот Рейзи отговори: „Е, добре, бе, ще дойдете на другото дело пак, ще видите!“ След питане чии са фирмите и дали са на социално слаби (както твърди прокуратурата), Рейзи отсече: „Не мога да ви кажа. Няма социално слаби, всичко е о'кей. Благодаря ви!“

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Нова авария с двигател на Boeing 777

  • 27 Фев 2021
  • 124
Още един Boeing 777 се наложи да кацне аварийно след проблем с двигателя. Машината е собственост на руския превозвач Rossiya Airlines и се е приземила Москва.

Само за 2 месеца: 1458 души са получили българско гражданство

  • 27 Фев 2021
  • 105
1458 души са получили българско гражданство за първите два месеца на тази година, съобщават от БНР

Испания ваксинира само с 1 доза хората под 55 г. преминали COVID

  • 27 Фев 2021
  • 104
Испания ще поставя само по една доза ваксина на хора под 55-годишна възраст, които вече са били заразени с COVID-19

Порязват съдебния туризъм на фирми пред фалит

  • 27 Фев 2021
  • 90
Стратегия слага край на феномена „съдебен туризъм“, при който фирми пред фалит си сменят седалището в друг град, за да се уредят със съдия „по избор“.

Очевидци на катастрофата с Милен Цветков: Кристиан Николов не е помагал на журналиста

  • 26 Фев 2021
  • 179
Подсъдимият за катастрофата, при която загина Милен Цветков, не е помагал на пострадалия журналист.