« февруари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Хванаха ганаец в Слънчев бряг, представил се за нигериец

Служителите на реда му извършили проверка, като мъжът представил документ за самоличност - регистрационна карта, издадена от Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет на 22-годишен нигерийски гражданин. Констатирано е, че визията на мъжа не отговаря на снимката в документа, както и че срокът на картата е продължен до 28 ноември тази година, като това било изписано ръкописно с химикал без печат на компетентната институция - Държавна агенция за бежанците при МС, който да легитимира корекцията. При извършената допълнителна проверка е установено, че представената регистрационна карта е обявена за невалидна от 1 юни тази година поради изгубване или кражба, информираха от Областната дирекция на МВР. Проверяваният мъж е отведен в Районно управление – Несебър, където е задържан за срок до 24 часа. От проведените съвместни оперативно-издирвателни действия със служители от сектор „Миграция“ при ОДМВР – Бургас е констатирано, че задържаният мъж е 30-годишен ганайски гражданин, който е с отказан статут на бежанец. Същият е обявен за общодържавно издирване като незаконно пребиваващ в България с принудителна административна мярка - експулсиране. Мъжът е предаден на служители от сектор „Миграция“ при ОДМВР – Бургас за изпълнение на принудителната административна мярка.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Българо-турски бизнес форум ще се проведе в Бургас на 16 февруари

  • 03 Фев 2023
  • 443
ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара организират двустранен бизнес форум на 16 февруари 2023 г. в гр. Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център в морския град.

Програма за честване на 145 години от Освобождението на Бургас

  • 03 Фев 2023
  • 388
В първия ден на следващата седмица Бургас ще чества 145 години, откакто се е освободил от османско иго. На 6 февруари си спомняме, че цената на свободата често се измерва в човешки животи.

Burgas Game Jam се завръща с ново предизвикателство

  • 01 Фев 2023
  • 711
След като пандемията сложи на пауза любимия хакатон на бургазлии Burgas Game Jam, той се завръща ударно през 2023 с ново издание. Събитието е част от глобалната мрежа Global Game Jam и ще се проведе в 3 последователни дни от 3-ти до 5-ти февруари в Експозиционен център „Флора“, любезно предоставен от Община Бургас.

От днес отново ще се приемат документи за подмяна на отоплителните уреди по Програма LIFE

  • 01 Фев 2023
  • 683
Община Бургас стартира от 01 февруари, сряда, втори прием на документи за участие в Основната фаза на Интегрирания проект по Програма ЛАЙФ, който предвижда преход към алтернативни форми на отопление на домакинствата.

Община Бургас ще предоставя здравни услуги чрез телемедицина на трудноподвижни и самотни възрастни граждани

  • 01 Фев 2023
  • 706
Община Бургас ще предостави здравни услуги от разстояние чрез телемедицина на трудноподвижни и самотно живеещи възрастни граждани, които са потребители на социалните заведения в града. Предложението е на кмета Димитър Николов и получи единодушната подкрепа на общинските съветници днес.