« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Шанс за малките и средни предприятия

Формулярът ce подава в срок до 20.01.2021г., само по електронен път, с квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез портала за електронни услуги на Националната агенция за приходите. Oт мяpĸaтa мoгaт дa ce възпoлзвaт миĸpo, мaлĸи и cpeдни пpeдпpиятия, които отговарят на условията за допустимост и са пpeycтaнoвили нaпълнo или чacтичнo своята дейност, вследствие въведените със зaпoвeди нa здpaвния миниcтъp пpoтивoeпидeмични мepĸи. Предоставените по схемата средства следва да бъдат използвани за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Безвъзмездната помощ не може да се ползва за закупуване на стоки за директна продажба. Съгласно правилата на програмата, конкретният размер на помощта зависи от кода на основна/допълнителна икономическа дейност на фирмата. Всяко предприятие може да кандидатства с един проект, който включва всички негови засегнати от временните ограничителни мерки обекти, като максималната допустима стойност на подкрепата е 150 000 лв. Правилата на програмата и условията за кандидатстване са публикувани в интернет страницата на Националната агенция за приходите: https://nra.bg/page?id=799, където има и линк към специалната електронна услуга на НАП: "Подаване на документи за подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки" с квалифициран електронен подпис (КЕП). За повече информация, свързана с кандидатстване за подкрепата, можете да се обръщате към Информационния център на НАП на телефон 0700 18 700 и на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Национална агенция за приходите организира онлайн брифинг, на който ще бъдат представени условия и ред за кандидатстване по програмата "Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки".

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Инвеститор желае да изгради за своя сметка подземен паркинг до х-л „България“

  • 13 Ян 2021
  • 268
След основния ремонт на хотел "България", който е една от знаковите архитектурни забележителности в Бургас, неговият нов собственик представи пред общинската администрация инвестиционно намерение за изграждане на подземен паркинг.

Обзор иска да е община с местен референдум

  • 13 Ян 2021
  • 276
Подкрепяте ли предложението за обособяване на нова община с център град Обзор, състояща се от населените места - Обзор и селата Баня, Приселци, Раковсково,Емона, Паницово и Козница е въпросът, на който жители на съответните населени места ще отговарят на местен референдум.

Продължава ремонтът на ул. „Кирил и Методий“

  • 13 Ян 2021
  • 276
След като ВиК смени старите тръби под ул. "Св. св. Кирил и Методий", Община Бургас навлиза със строителна техника за обновяване на тротоари и настилка. В тази връзка от утре, четвъртък, се въвежда временна реорганизация на движението.

Находките от тракийското светилище в кв. Изгрев са вече в музея

  • 12 Ян 2021
  • 381
При разкопките в квартал Изгрев,в непосредствена близост до църквата „Свети Атанас“, през май- юли миналата година е открито голямо тракийско ямно светилище. Проучени са 60 култови ями.

Евакуираха живеещите в 20 къщи във в.с. Черниците край Бургас

  • 12 Ян 2021
  • 356
Обитателите на 20 къщи във вилна зона "Черниците" край Бургас са били предупредени да напуснат домовете си рано тази сутрин. Разпореждането на кмета Димитър Николов е заради критичното покачване на нивото на р. Маринка.