« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бавно затопляне от утре, пролетни температури идната седмица

Днес ще има променлива облачност, по-значителна над централните райони, където на места ще превали слаб сняг. Температурите ще бъдат от минус 2 до плюс 3 градуса. През нощта облачността ще бъде незначителна. Ще бъде почти тихо. Сутринта над Североизточна България ще се появи слаб вятър от югозапад. Минималните температури утре сутрин ще са от около минус 11 до минус 6 градуса. На места в низините е възможно да се образуват мъгли, които до обяд ще се разсеят. През деня по-значителна облачност ще има над северните и западни райони. Ще се появи слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Привечер на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Температурите ще се повишат и дневните ще достигнат 2-3 до 8 градуса. В четвъртък ще се усили северозападният вятър и температурите ще се повишат още. Минималните ще бъдат от минус 2 до плюс 3, а дневните - от 8 до 13, малко по-ниски в североизточните райони и високите полета на запад. В петък от североизток ще прониква по-студен въздух и температурите слабо ще се понижат. Минималните ще са от минус 6 до минус 1, а дневните - от 1 до 5 градуса. облачността ще бъде по-често значителна, на места слабо ще превали, но валежите няма да бъдат съществени. В североизточните райони ще духа до умерен вятър от север. В събота вятърът ще се ориентира от югозапад. Минималните температури ще бъдат от минус 5 до нула, а дневните - от 5 до 10 градуса. Облачността ще бъде променлива. През нощта срещу неделя и в неделя на места ще превали, предимно дъжд, в планините и североизточните райони - сняг. Температурите ще останат без съществена промяна. Бързо повишение на температурите предстои в началото на следващата седмица. Минималните ще бъдат около и над нула градуса, а дневните ще се повишават и в средата на седмицата ще достигнат 15-20 градуса. На места са възможни и по-високи стойности.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

По думите на военния ни министър българското разузнаване следи ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 28
Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел.

ВАРНА БЕ ДОМАКИН НА СЪСТЕЗАНИЯТА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ В МОДАТА, ФРИЗЬОРИ И ГРИМЬОРИ

  • 19 Апр 2024
  • 47
За поредна година МОН организира състезания за излъчване на млади таланти в модата и фризьорството, като този път домакин на пъстрото събитие беше Варна.

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 99
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 96
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.