Извънредно: Кандидатът за правосъден министър на ИТН се отказа от поста

"Той се отказва, тъй като всичко онова, което се наложи да преживее, като изказвания, публикации в пресата, не позволява на неговото достойнство да продължи с тази сага. Новата кандидатура ще научите съвсем скоро, тъй като за нас това е ново", заяви кандидатът за премиер на ИТН Пламен Николов. Председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов се обърна към журналистите: "Ще ви говоря като колега, а не като човек, който е депутат. Възхитен съм в кавички от поведението на част от медиите, които минават за демократични, за фалшивите чатове, които публикуваха, за фалшивата информация, за ада, на който подложиха семейството на Момчил Иванов. Ще ви припомня как на изборите за кмет една жълта медия извади секси снимки на дамата, с която живееше тогавашният кандидат за кмет на ДБ. Тогава всички бяхте възмутени", посочи Йорданов. Той визира публикуван в социалните мрежи чат, за който се твърди, че е воден между Момчил Иванов и предполагаема негова студентка. В разговора отказалият се от номинацията си кандидат-министър отправя неприлично предложение. Днес Йорданов подчерта, че замесеното момиче е направило изявление, в което категорично отрича слуховете.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 52
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 50
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 45
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 45
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 182
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.