« декември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ОУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ в село Карагеоргиево има своите посланици на „УСМИВКАТА“

ОУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ с. Карагеоргиево има своите посланици на „УСМИВКАТА“. Учениците от шести и седми клас от ОУ“ Св. Св. Кирил и Методий“ в село Карагеоргиево, община Айтос се включиха в националния конкурс за „Най-усмихнат клас на България. Те изпратиха своята снимка и се надяват, с фотоса да предизвикат усмивки и у хората, които ще видят запечатания от тях момент. Според учениците, точно в тези времена, все повече хора имат нужда от усмивка и добро настроение. Радостни са, че тази година и те ще бъдат едни от посланиците на "Усмивка 2021" на община Айтос. Учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ участват в категорията – „Най- усмихната прогимназия“ от 5-ти до 7-ми клас. Другите категории са: Най-усмихнатите деца в детската градина“, „Най-усмихнати първолаци“ и „Най- усмихнат начален курс от 2-ри до 4-ти клас“. Конкурсът се провежда за 8 поредна година и се организира от Сдружение „УСМИВКА“. Тази година той е под надслов „Уверени, дисциплинирани и по-силни от всякога, срещу КОВИД-19“. Фотографиите на участниците ще бъдат оценявани от жури. То ще има нелеката задача да отличи най-добрите. След приключване на конкурса, снимките ще бъдат представени в изложбата „Най-усмихнатият клас на България 2021", в сградата на Областна администрация- Бургас.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

happy burgas

Най-четени

Нов корпус в двора на Математическата и Френската гимназия

  • 30 Ное 2021
  • 142
Кметът Димитър Николов предлага да бъде изграден нов учебен корпус в двора на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и ГРЕ „Г. С. Раковски“. Вече има изготвен проект, а Общинският съвет ще гласува да бъдат поискани средства от Министерството на финансите през 2022 година за неговото осъществяване.

Търси се служител за приюта за бездомни животни

  • 30 Ное 2021
  • 143
Общинският приют за бездомни животни търси да назначи нов служител. Помощникът ще се грижи за хигиената и ежедневните нужди на животните настанени там.

Празнична изложба „Духът на Бургас”

  • 30 Ное 2021
  • 114
Община Бургас, Художествената академия в София и Филиалът й в Бургас поставят началото на ново събитие в програмата за Никулден, когато морският град почита своя закрилник.

Програмата за празника на Бургас

  • 30 Ное 2021
  • 115
По традиция празничният 6 декември ще започне с тържествена Света литургия в чест на Св. Николай Чудотворец и благоденствието на Бургас. Тя ще бъде отслужена от Негово преосвещенство Агатополски епископ Иеротей – Викарий на Негово Високопреосвещенство Сливенски Митрополит Иоаникий в Храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв. "Меден рудник".

Фирмите за поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност

  • 29 Ное 2021
  • 225
Фирмите, ангажирани с поддържането на пътищата през зимния сезон, заявиха готовност за извършване на тази дейност след проверка от Община Бургас.