« септември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Шест първи места за учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево в конкурса „Моята коледна картичка”

И тази година в община Айтос се проведе традиционният конкурс за изработване на коледна картичка. Той се организира от НЧ „Васил Левски 1869”. В конкурса участват деца от всички учебни и детски заведения на територията на общината. Шест от призовите места тази година отидоха при учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Крагеоргиево. За своята ръчно изработена коледна картички награда получи първокласничката Фейза Вейсел, с класен ръководител Есенгюл Ибрям. Три отличия за уникалните творения има и за възпитаниците от втори клас, с кл сен ръководител Юмюгюл Мурад . Първи места за своите картички получиха второкласниците Синем Хълми, Аяз Емануилов и Метин Йозтюрк. В коледният конкурс участваха и четвъртокласниците с класен ръководител Лиляна Стойнова. Там отличените ученици са двама, Мирослава Янкова и Аптула Аптула. Всички победители от конкурса „Моята коледна картичка” получиха специални награди и грамоти от организаторите НЧ „Васил Левски 1869”.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“

  • 25 Сеп 2023
  • 98
Дружеството на кардиолозите в България стартира Национална информационна кампания „Използвай сърцето си, за да знаеш“ в Световния ден на сърцето 29 септември за четвърта поредна година.

Интересни събития до края на септември предлага инициативата „БулевАрт“

  • 25 Сеп 2023
  • 88
Със смях, танци и приятелски срещи инициативата „БулевАрт – Мрежа на сетивата“ отбелязва края на септември. Партньорите в мрежата са организирали интересни събития, с които да заинтригуват желаещите да се потопят в света на изкуството.

Бургас ще е домакин на информационна среща, посветена на енергийната ефективност

  • 25 Сеп 2023
  • 85
Грийнпийс“ – България започва серия информационни срещи за повишаване на осведомеността на гражданите относно енергийните общности. Ще се организират дискусии в три града в страната.

Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, с. Карагеоргиево

  • 21 Сеп 2023
  • 606
Екоакция #Без отпадъци в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, в айтоското село Карагеоргиево.

Популярният чешки цирков артист Ондра Хунал ще гостува в Бургас със супер огнено шоу „Полетът на Жар птицата"

  • 21 Сеп 2023
  • 485
Искрящо шоу ще блести в кадифената нощ на Бургас. Елате и се докоснете до магията на пламъците и майсторското изкуство на популярния чешки артист Ондра Хунал, изпълнител с 15 години огнен опит.