Стартираха първите занимания във вода за бебета в басейн „Флора“

Първите занимания във водна среда за бебета и малки деца до 3-годишна възраст стартираха днес в детския басейн „Флора“ в Морската градина. Осем бебета бяха първите посетители на водната гимнастика за най-малките. Само за 2 дни над 50 родители се записаха за участие във вайбър групата - „Вода Деца - Бургас” и споделиха своя интерес към водните занимания. Те се провеждат от лицензирания и професионален международен инструктор по ранно плуване Жана Пономаренко, в партньорство със Спортен клуб по плуване „Здраве - 09“. Водните тренировки ще се провеждат всеки вторник и четвъртък в две групи с продължителност от 30 мин. Първата група ще бъде за най-малките „плувци“ от 11.00, а втората ще започва веднага след нея от 11.30 часа. В заниманията могат да участват и майките, тъй като това помага много за увереността и спокойствието на детето във водата. Следващото водно занимание ще се проведе на 14 юли /четвъртък/, а записването за него ще бъде предния ден, на 13 юли /сряда/ във вайбър групата: „Вода Деца - Бургас” или в инстаграм на: waterbaby_janna_burgas. Заниманията във водна среда ще бъдат с цена: 15 лв. такса за обучение (СК "Здраве" -09) и 2 лв. вход за басейн Флора (заплаща се на рецепция). Уроците по плуване за бебета, не само са отлична профилактика на настинки, сколиоза, прегърбване, нарушения на позата и мускулна дистония, но помагат на новородените за по-бързото и доброто им физическо, физиологично и психологическо развитие.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 140
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 131
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.

Свети Георги обединява седем художници именици в галерия „Ателие R“

  • 24 Апр 2024
  • 143
Седем творци именици дават началото на първата Гергьовденска изложба в Бургас. Домакин на арт събитието е галерия „Ателие R“. Изложбата се открива в навечерието на поредицата от светли празници-на 29 април от 18.00 часа в галерията на улица „Възраждане“ 25 и обединява творци с различен натюрел и търсения в изкуството.

3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места

  • 23 Апр 2024
  • 268
Общински съвет – Бургас даде „зелена светлина“ за развитие на три инвестиции на обща стойност 115 милиона лева, които да се развиват в Бургас през следващите години.

Координаторът на атаките срещу "Северен поток" изчезна безследно

  • 23 Апр 2024
  • 240
Координаторът на атаките срещу "Северен поток" Роман Червински изчезна безследно в Украйна, съобщава украинско информационно издание, цитирано от руският телеграм канал „Операция Z.