НЕДЕЛИНА НЕДЕЛЧЕВА Е ЦАРИЦА РОЗА 2024 ГОДИНА

Нейни подгласнички станахa Елена Николаева- първа подгласничка и Мириам Григорова- втора подгласничка. Със заповед на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова изборът беше поверен на авторитетно жури с председател Маргарит Михайлов - бригаден генерал на 61 Стрямска механизирана бригада и членове -Кенто Мераки- културно аташе на посолството на Япония в България,Андреан Аврамов-главен инспектор РУ-Казанлък, Станимир Томчев-главен инспектор РСПБЗН, Михаил Михайлов- председател на районен съд Казанлък, Ирина Папазова-собственик на правата за елитния моден конкурс ,,Мис България” и Елена Кристиано -собственик на козметична компания Christian of Roma. Изборът измежду 24 казанлъшки абитуриентки бе направен по време на красив конкурс-спектакъл под мотото “Казанлък ви обича” тази вечер в залата на Дома на културата „Арсенал”. Победителката получи право на участие в конкурса „Мис България“. Освен възможността да се включи в надпреварата с най-красивите жени в страната, Царица Роза получи още възможността за традиционното пътуване до Япония, както и пътуване до Дубай, което е награда от един от спонсорите на конкурса и още много подаръци. Новоизбраната Царица Роза ще представя Казанлък и България на различни форуми у нас и зад граница, като посланик на красотата и приятелството през следващата година. "Гордейте се с мястото, в коeто живеете, нека всеки ден да късате по листенце от своя живот с радост и щастие, защото магията е такава, тя е в розата- днес цъфти, утре някой я откъсва" каза кметът на Община Казанлък Галина Стоянова, която поздрави журито и присъстващите на спектакъла и изказа благодарност към екипа, ангажиран с подготовката на конкурса и към старателността на участничките. Изборът на Царица Роза 2024 постави началото на вълнуващия Празник на розата, който ще поднесе незабравима програма с културни събития.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Коритарова разпореди спешни мерки за обезопасяване на критични точки по републиканската пътна мрежа

  • 23 Май 2024
  • 606
Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик

Публично четене на Библията на открито ще се състои в Русе по случай 24 май

  • 23 Май 2024
  • 615
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.

БУРГАСКИТЕ АРХИТЕКТИ ОРГАНИЗИРАТ КРЪГЛА МАСА И ПРЕДСТАВЯТ КНИГА НА 27 МАЙ

  • 23 Май 2024
  • 625
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.

СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ ОТКРИВА BEACH ARENA BURGAS НА 1 ЮНИ

  • 23 Май 2024
  • 589
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.