Предстои изграждане на иновативна система за популяризиране и опазване на исторически и културни забележителности на територията на община Поморие

Дейността включва изграждането на система за автономно осветление и наблюдение на обекти с културно и историческо значение, както и популяризиране на културни събития, традиции и обичаи на територията на община Поморие. Ще се популяризират и обекти, изградени по проекти на МИГ Поморие, като опазването и сигурността на тези обекти и събития е друга функционалност на тази иновативна система. Предвижда се доставка и въвеждане в експлоатация на 9 броя системи за видеонаблюдение на различни локации на територията на МИГ Поморие. Системата ще обединява и вече изградени на места такива, като информацията ще е налична, както на сайта на Сдружението, така и на туристическия сайт на Община Поморие.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Коритарова разпореди спешни мерки за обезопасяване на критични точки по републиканската пътна мрежа

  • 23 Май 2024
  • 608
Регионалният министър настоя за подобряване на координацията между институциите за улесняване на пътуването в дните с натоварен трафик

Публично четене на Библията на открито ще се състои в Русе по случай 24 май

  • 23 Май 2024
  • 616
На 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, просвета и култура и на славянската книжовност, в Русе ще се състои публично четене на Библията на открито.

БУРГАСКИТЕ АРХИТЕКТИ ОРГАНИЗИРАТ КРЪГЛА МАСА И ПРЕДСТАВЯТ КНИГА НА 27 МАЙ

  • 23 Май 2024
  • 626
Регионалните бургаски колегии на Камара на архитектите в България и Съюз на архитектите в България организират две събития, които ще се проведат на 27 май в Културен център „Морско казино“.

СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА ЗВЕЗДА МАТЕЙ КАЗИЙСКИ ОТКРИВА BEACH ARENA BURGAS НА 1 ЮНИ

  • 23 Май 2024
  • 591
Още една зона за плажни спортове ще се превърне в любима локация за бургазлии и гости на града това лято.