Внимание: Нов капан на Мтел

Представяте ли си някой да почука на вратата ви, да ви връчи някаква стока (без да сте я поръчвали), да ви съобщи, че е безплатна, и след това да получите sms, че от следващия месец ще продължите да получавате въпросната стока, но вече срещу заплащане, и ако искате да се откажете от нея, трябва и вие да пуснете sms с текст „Стоп“ и ЕГН-то си?… Мислите, че е невъзможно? Грешите! Не само че е възможно, но направо си се случва – днес и сега. Оказва се, че телекомуникационният оператор Близу действа точно така, коментира „Трафик Нюз“. Вчера много пловдивчани получиха странен sms. От него стана ясно, че Близу изисква от клиентите, които са абонирани за предоставяната от тях услуга кабелна телевизия, изрично да се откажат от новите спортни канали, или ще плащат допълнително по 1.99 лв. на месец. Компанията не иска одобрение от страна на клиентите да им начисли новата услуга, а им предлага възможност да се откажат впоследствие от нея със sms.  Потресаващият sms, който компанията изпраща до своите абонати, гласи следното: Blizoo: Gledaite Mtel Sport bezplatno do 31.03! Sled tova polzvaneto prodalzhava sreshtu 1,99lv/mes. Za otkaz otgovorete sas SMS s tekst STOP i Vasheto EGN. http://novinite1002.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 114
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 98
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 62
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.