« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

На границата всичко е спокойно

Не се предвиждат допълнителни мерки за охрана на българо-турската граница за предстоящите парламентарни избори, защото ситуацията е нормална. Това каза в Малко Търново служебният министър на отбраната Стефан Янев. Заедно с министъра на вътрешните работи Пламен Узунов той инспектира строителството на оградата по българо-турската граница. Според данните от последните три дни на граничните пунктове "Капитан Андреево", "Лесово" и "Малко Търново" няма увеличение на влезлите от Турция в страната ни превозни средства. Не е регистрирано увеличение и на преминаващите лица. Това уточни служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов. Със 100 души повече са регистрирани през последното денонощие, но по думите му, това се дължи на съботния пазарен ден. Австрия: Трябва да затворим границите от България до Унгария Извънредна ситуация по границите ни няма, бяха категорични и двамата министри от служебното правителство, предаде БНР. 12 пъти пък е намалял миграционният поток през 2017-та година в сравнение с 2016-та година, каза Пламен Узунов. При извършената инспекция на границата ни днес служебните министри Пламен Узунов и Стефан Янев са установили, че изграждането на оградата се извършва в срокове. На практика до края на месец май трябва да бъдат завършени последните 24 километра от защитното съоръжение в района на Хасково и на територията на Бургаска област. Служебният министър на отбраната Стефан Янев даде висока оценка за съвместната работа на граничните полицаи и командированите 200 военни от Българската армия. Снимка: Венелина Стоянова

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ С ОТЛИЧИЯ ОТ СЪСТЕЗАНИЕ ПО БИЗНЕС В НЮ ЙОРК

Български ученици се представиха отлично на едно от най-престижните състезания по бизнес за гимназисти от икономическите училища, което се проведе в Ню Йорк.

БЪДЕЩЕТО НА БИЗНЕСА И РАЗВИТИЕТО В РЕГИОНА НА ФОКУС В DIGITAL4BURGAS

  • 16 Апр 2024
  • 25
Конференцията "Digital4Burgas: Дигитални възможности за бизнеса" се завръща в Бургас за своето пето издание.

ОСТАВАТ 4 ДНИ ДО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФЕСТИВАЛ ЗА ЛЕГО РОБОТИКА В СВЕТА - FIRST LEGO LEAGUE В БУРГАС

  • 16 Апр 2024
  • 24
След четири дни Бургас ще приеме близо 200 деца от цялата страна, за да участват в най-големия фестивал за Лего роботика в света – FIRST LEGO League Challenge.

347 БУРГАСКИ ПЕТОКЛАСНИЦИ ЩЕ УЧАСТВАТ УТРЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК “LET`S HAVE FUN”

  • 16 Апр 2024
  • 27
Общо 347 ученици от 22 училища от Бургас ще участват в четвъртото състезание по английски език за петокласници – “Let`s Have Fun”.

Kлиниката по детска онкохематология на ИСУЛ възобновява костно-мозъчните трансплантации

  • 16 Апр 2024
  • 89
Клиниката по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ възобновява костно-мозъчните трансплантации, които бяха временно спрени поради липса на достатъчно сестрински персонал.