« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Сидеров поиска оставката на Валери Симеонов

Лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидепов директно поиска оставката на коалиционния си партньор Валери Симеонов от вицепремиерския пост. "Мисля, че след всички поразии, които направи Валери Симеонов в изпълнителната власт, е време да се оттегли от нея. Не може един човек с комплески на командир на поделение да си играе с правителството, държавата, политическите сили и парламента. Цялата пресконференция на НФСБ бе подчинена на това аз да не съм председател на групата на патриотите. Това отново издава стар комплекс на Симеонов. Крайно време е и премиерът да се произнесе категорично за изнудванията на Валери Симеонов", написа Волен Сидеров във "Фейсбук". "Не разбирам защо трябва да се занимава цялата държава с комплексите на един човек, който аз го вкарах в политиката и още не се научи да бъде политик". Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира пред Дарик изказването на Валери Симеонов, че иска ново коалиционно споразумение на "Обединените патриоти". Той допълни, че би отстъпил председателското място на парламентарната група на Патриотите само в полза на Валентин Касабов. Сидеров нарече исканията на Симеонов "изнудвачески хватки" и призова премиера Бойко Борисов да отговори как се отнася към думите на вицепремиера. "Не можем хем да казваш, че е диктатор твоя премиер, хем да стоиш там, а и да искаш да ти минават закончета, които са лобистки", подчерта лидерът на "Атака". По думите му именно тези закони обслужвали определи бизнеси. На въпрос дали е вярно, че Министерство на туризма е било отредено на НФСБ, Сидеров отрече това твърдение. В 18.00 часа днес ще се проведе коалиционен съвет, на който лидерите в управляващата коалиция ще обсъдят трите министерски оставки, бъдещите им заместници и бъдещето на самата коалиция. http://glasove.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Професионална гимназия по туризъм “Проф. д-р Асен Златаров”ще модернизира учебната среда със 730 000 лв.

  • 15 Апр 2024
  • 263
Бургаската Професионална гимназия по туризъм “Проф. д-р Асен Златаров” спечели финансиране на концепция за интегрирани териториални инвестиции – Академия “Успешно ново начало”.

Здравният министър д-р Кондева удължава забраната за износ на инсулини с още месец

  • 15 Апр 2024
  • 333
Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева издаде заповед, с която удължава с още месец забраната за износ на определени групи лекарства.

Повишения във водосборите на няколко реки се очакват в сряда, според данни на МОСВ

  • 15 Апр 2024
  • 267
В резултат на валежи в сряда, 17 април, ще има по-значителни повишения във водосборите

Велико Търново вече разполага с вертолетно летище за спешна медицинска помощ по въздух

  • 15 Апр 2024
  • 310
Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Анна Натова участва в откриването на седмото и първото ново държавно болнично вертолетно летище извън София.

3 398 111 лева е размерът на вноската по чл. 1 от Закона за компенсиране на разходите на потребителите за транспорт за месец март 2024 г.

  • 15 Апр 2024
  • 220
С влизането в сила през месец ноември 2023 г. на Закона за компенсиране на разходите на потребителите за транспорт, лицата, които произвеждат нефтопродукти от суров нефт с произход от Русия или изнесен от Русия, се задължават да правят месечни вноски за компенсиране на разходите на потребителите за транспорт.