« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

"Нестле" във Варна удря кепенците

Компанията за сладоледи и замразени храни "Фронери" преструктурира бизнеса си в България, се казва в официално съобщение на дружеството, собственост на швейцарската компания "Нестле" и британската R&R. Промяната включва затваряне на фабриката във Варна, в която работят 72 души. "Ние сме твърдо решени да продължим да работим и да се развиваме на българския пазар.Но, за да поддържаме растежа и да запазим конкурентоспособността си на местно равнище, трябва да преосмислим бъдещето на нашата фабрика във Варна", съобщават от компанията, която обещава "на всички засегнати пакети с обезщетения, които надвишават законовия минимум. На част от служителите, които имат интерес, ще бъде предложена и възможност за преместване в други фабрики на Фронери в чужбина", пишат от компанията. "Фронери" предприе стъпки, за да гарантира, че българският пазар ще продължи да бъде снабдяван безпроблемно с продукти на компанията. Компанията продължава да има около 90 служители в страната в области като продажби, маркетинг, доставки и финанси. Компанията продължава да развива бизнеса си в България и ще продължи да инвестира в увеличаване на консумацията на сладолед в България като лидер на пазара", се казва още в съобщението. "Фронери" управлява бързоразвиващ се международен бизнес с фокус върху производството, дистрибуцията и продажбата на сладолед и замразени храни. Създадена през 2016 г. като съвместно предприятие между R & R и Nestlé, компанията е вторият по големина производител на сладолед в Европа и третият в света. С приходи от € 2,5 млрд. (2017) и над 10 000 служители "Фронери" присъства в над 20 страни в цял свят. "Нестле" работи във Варна от 2006 г., когато швейцарската компания купи сладоледената фабрика, която има годишен капацитет 20 млн. литра и е лидер на българския пазар с дял от около 40%. dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Президентът на Иран предупреждава за тежък и болезнен отговор, ако неговите „интереси“ бъдат нападнати

  • 16 Апр 2024
  • 43
Президентът Ибрахим Раиси предупреди, че „най-малкото действие срещу интересите на Иран“ ще бъде посрещнато с „тежък, обширен и болезнен“ отговор.

Регионална библиотека „Захарий Княжески“, гр.Стара Загора ще покаже конституциите на Република България от първото печатно издание

  • 16 Апр 2024
  • 73
На 16 април честваме Деня на Българската конституция и професионалния празник на юристите в България. Денят се отбелязва от 1991 г. по инициатива на Съюза на юристите в България.

Оскверниха гроба на патриарх Неофит

  • 16 Апр 2024
  • 61
Неизвестни лица са поругали и осквернили гроба на Български патриарх и Софийски митрополит Неофит, намиращ се под колонадата на столичния митрополитски храм "Света Неделя", съобщиха от Светия Синод на Българската православна църква.

Гори историческата сграда на Стоковата борса в центъра на Копенхаген

  • 16 Апр 2024
  • 64
Пожар гори в сградата на Стоковата борса в датската столица Копенхаген, съобщи БНТ. Зданието е построено през 17-и век и е сред най-старите в града.

Кристина Дончева гостува на учениците от 2В клас в ОУ"Св. Климент Охридски" гр.Бургас

  • 16 Апр 2024
  • 73
В рамките на кампанията за насърчаване на детското четене "Походът на книгите", талантливата и гласовита Кристина Дончева гостува на учениците от 2В клас в ОУ"Св. Климент Охридски" гр.Бургас.