« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Наградиха директорката на детската градина в Черни връх

Номинираната за „Личност на годината 2018“ Славина Тошева сподели, че ще продължи да работи за каузата на младите хора и благодари на кмета на Камено за подкрепата Димитър МИШЕВ Снимки: Георги РУСЧЕВ – Флагман.БГ Директорът на детската градина в село Черни връх, община Камено - Славина Тошева, получи наградата за голямото й сърце на педагог и ръководител, който с лични усилия възроди потопената след природно бедствие сграда и я превърна в интерактивен модел за обучение чрез ежедневни активности за изграждане на навици у децата. На бляскава церемония в бургаския Грандхотел и СПА „Приморец“ номинираната за „Личност на годината 2018“, организирана от Областната управа и колегите от Флагаман.БГ сподели, че ще продължава да работи за каузата на младите хора, за техния успех и за това да останат в страната. Лично заместник-председателят на Камарата на строителите в България инж. Николай Николов й връчи наградата, а водещата на официалната церемония „Личност на годината“ Анна Добрева припомни как голямото наводнение в Община Камено в края на 2017 г. принуди 30 деца на възраст между две и шест години да пътуват един час по разбити участъци в тъмното, защото детската им градина бе сред най-пострадалите от водния ад. Младата и напориста директорка водеше ремонтните дейности, даваше тласък и с тропане по вратите на местни и национални институции. Благодарение на нейната всеотдайност, сградата бе разширена и реновирана и днес в нея има два пъти повече деца. „Това, което правя, е моя лична кауза. Благодаря на кмета на Камено Жельо Вардунски, който ме подкрепя във всяко мое начинание!“, каза Тошева. Тя благодари и на Сдружение „Младежки глас“ за номинацията. На официалната церемония, когато бе наградена, освен кмета Вардунски, депутати, градоначалници, общински съветници, ръководители на институции, дейци на културата, представители на бизнеса, културата и образованието, присъстваха и главният редактор на в. „Компас“ Дарина Стоянова, както и изпълнителният директор на RN MEDIAGROUP Веселин Пренеров.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 112
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 135
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 144
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 165
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 139
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение