« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Предстои още една гореща, слънчева и суха седмица

Горещото, предимно сухо и слънчево време над страната ще се задържи не само през тази седмица, а с голяма вероятност - до края на месеца. Днес ще бъде слънчево, с незначителна купеста облачност, без валежи. Температурите ще бъдат от 30 до 35 градуса, по морето до около 28, 29. Ще духа слаб, в източните райони - временно до умерен, източен вятър. Утре и в сряда съществена промяна на времето не се очаква. Ще бъде слънчево, сухо и горещо, с температури от 31 до 36 градуса, отново малко по-ниски по морето. Ще продължи да духа слаб североизточен и източен вятър. В четвъртък горещината ще се усили още и дневните температури ще достигнат 33 до 37, 38 градуса. Вятърът от североизток ще бъде слаб, до умерен. В петък облачността над северозападната половина на страната ще бъде променлива, но ще остане горещо и почти без валежи. Температурите ще са от 31 до 36 градуса. Вятърът от североизток ще се усили и ще бъде предимно умерен, на места в източната половина на страната - временно силен. В събота ще бъде ветровито, горещо и с променлива облачност. На места в централните части на Северна и в Североизточна България не са изключени слаби краткотрайни превалявания. Дневните температури ще бъдат от 31 до 36, 37 градуса. Ще духа умерен и временно силен вятър от изток-североизток. Вълнението на морето ще бъде опасно - почиващите там да бъдат особено внимателни! В неделя вятърът ще отслабне малко, но остава ветровито. Температурите - предимно от 31 до 36 градуса, но на места на юг са възможни и стойности до 37 градуса. Вятърът ще бъде слаб и умерен от изток. Според предварителните прогнози, активните атмосферни процеси ще останат далеч от нашата страна и през следващата седмица. Въздушният пренос ще остане от изток, но на фона на мощни антициклонални гребени и във височина, времето ще остава предимно слънчево, макар все още ветровито в някои дни, или с незначителна облачност над по-голямата част от страната. Температурите ще бъдат около и над 32, 33 градуса. С голяма вероятност, на подобно време ще бъдем свидетели поне до последните дни на месец август. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 124
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 150
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 159
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 176
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 150
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение