« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Подадоха документи за регистрация на партията на Слави Трифонов

Сценаристът Тошко Йорданов и още няколко души от екипа на Слави Трифонов подадоха днес в Софийски градски съд документи за регистриране на партията му "Няма такава държава". В папките са събрани над 3700 подписа. Те заявиха, че все още е твърде рано да кажат каква ще бъде политиката на партията, а за всяко нейно решение щели да информират. На въпрос ще се коалират ли с Мая Манолова, която беше първият гост в предаването на Йорданов по новата телевизия на Трифонов - "7/8", сценаристът отговори, че все още е рано за подобни въпроси. Той обясни, че са поканили бившия омбудсман, тъй като е била втора на вота в София, а спечелилата кметското място в София Йорданка Фандъкова вече се е изявила по редица медии. Самата Манолова даде да се разбере, че ще остане в политиката, но отказа каже подробности. Смята се обаче, че подготвя нов политически проект. Очаква се съдът да се произнесе по регистрацията на "Няма такава държава", като срокът е около месец и половина според Закона за политическите партии. Вчера телевизията на Слави Трифонов тръгна с първото му ново вечерно шоу, след като спря "Шоуто на Слави", което се излъчва дълги години по bTV. В предаването по "7/8ТV" той раздаде чрез томбола част от подаръците, които е получавал от известни гости, начело с луксозен мерцедес, който беше спечелен от мъж, роден през 1970 г. dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 197
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 243
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 256
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 254
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 230
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение