« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Сняг за Коледа - само в планините, остава много ветровито

Днес времето ще бъде облачно. С умерен и силен вятър от запад и северозапад ще нахлува по-студен океански въздух. Отначало на северозапад, ще започнат превалявания от дъжд, които до около обяд ще обхванат цялата страна. Максималните температури ще бъдат от 5-6 градуса по високите полета до все още около 14, 15 градуса в Източна България. В планините над 1500 метра ще вали сняг. През нощта ще бъде облачно. Ще духа умерен, в Дунавската равнина - силен западен вятър. Дъжд ще вали по Черноморието и в западните и централни райони, а над 1000 метра в планините ще превалява сняг. Мокър сняг ще вали и по високите места в софийско. Утре минималните температури ще бъдат от 2 до 7 градуса. През деня ще бъде облачно, а в Тракия и Дунавската равнина - ветровито. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Дъжд и сняг ще вали в планините на западна България, а преди обяд - и в района на София, но по-значителни валежи ще има в кварталите, разположени до Витоша. В низините ще остане почти без валежи. Дневните температури ще бъдат от около 2 градуса в централните западни райони до 10-12 градуса по поречието на Дунав и Горнотракийската низина. В деня на Рождество ще остане ветровито, с променлива, често значителна облачност. Температурите през деня ще бъдат от 4 до 9 градуса. На места все още ще превалява - в низините слаб дъжд, а в планините - сняг. Ветровито ще остане и в четвъртък. Облачността ще бъде значителна над южната половина на страната и там все още ще превалява дъжд и сняг. Температурите ще останат без съществена промяна. Вятърът ще започне да отслабва и стихва в петък. Минималните температури ще са от минус 3-5 по високите полета до 2-3 градуса над нулата в ниските ветровити части на низините. Облачността ще бъде променлива, със слънчеви интервали, почти без валежи. Максималните температури ще са от 2 до 8 градуса. Студено, с температури доближаващи се до обичайните за последните дни на декември, ще бъде времето в събота и неделя. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 276
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 339
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 253
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 326
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 282
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.