« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Повече облаци, но почти без валежи в следващите няколко дни

В ниските части на низините ще се задържат мъгли и ниски облаци, а в полупланинските и хълмисти райони ще бъде слънчево и доста топло за януари. Максималните температури ще са от 5 до 9, 10 градуса. Ще бъде почти тихо, освен в югоизточните райони, където ще духа слаб североизточен вятър. Там ще има и повече облаци. През нощта над западната половина от страната ще бъде ясно, в низините и котловините - с мъгли. Повече облаци ще има над източните райони. По Южното Черноморие е възможно да превали слаб дъжд, а в Странджа - слаб сняг. Минималните температури утре ще бъдат от минус 3 до плюс 2 градуса. През деня ще се появи вятър от североизток и север. Облачността над Северна и Източна България ще бъде значителна, а повече слънце ще има в югозападните райони. Максималните температури ще бъдат от 3 до 9 градуса. Слаб дъжд ще превали по Черноморието и в крайните югоизточни райони, но тези валежи ще бъдат незначителни. Слаб ръмеж ще има и на места в низините от ниските слоести облаци. В събота в Дунавската равнина и Източна България ще бъде облачно. В югозападната четвърт от страната ще бъде слънчево, все още с мъгли в отделни котловини. Минималните температури ще бъдат около нулата, до около минус 5 на югозапад, а дневните - от 3 до 8 градуса. Съвсем слаб дъжд ще превали по Черноморието. В неделя ще бъде облачно над по-голямата част от страната. В Северна Българич, Предбалкана и източните райони ще превалява слаб сняг, по Черноморието - дъжд и сняг, но съществени количества валеж няма да има. Минималните температури ще бъдат от минус 5 по високите полета до 2-3 градуса в източните райони, а дневните - от нула до 5-6 градуса. В източните райони ще духа слаб северен вятър. В понеделник вятърът ще се ориентира отначало от север-северозапад, а по-късно от запад и северозапад. Минималните температури ще останат от минус 5, минус 6 до минус 1 градуса, а дневните ще започнат да се повишават и ще са от 3 до 8. Във вторник и средата на следващата седмица плавното повишение на температурите ще продължи и към сряда-четвъртък отново ще има места с максимални стойности, достигащи 12-13 градуса. dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 267
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 325
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 245
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 314
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 272
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.