« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Слънчево и топло: Темперaтурите стигат 9 градуса

Днес ще бъде ясно. Ще духа слаб до умерен, предимно северозападен вятър. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°. Това съобщи за Агенция "Фокус" дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност преди обяд над Източна България. Сутринта на места в котловините видимостта за кратко ще е намалена. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската равнина и по Черноморието - до умерен северозападен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 4° и 9°. Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца; през деня слабо ще се понижи. Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в часовете до обяд. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 5° и 8°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, с тенденция през деня да отслабва. Над планините ще е слънчево. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 1°. В сряда ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е от запад-северозапад, слаб, главно в Дунавската равнина и по Черноморието - до умерен. Минималните температури ще са до около минус 5°. Дневните ще се повишат значително, но за кратко - максималните ще достигнат на места до 12°-14°. По-късно през деня и през нощта срещу четвъртък с усилване на северозападния вятър ще започне бързо застудяване. Облачността временно и за кратко ще се увеличи, почти без валежи. Ще бъде ветровито и сравнително студено - минималните температури ще се повишат, максималните ще се понижат. В петък вятърът ще отслабне, до вечерта ще се смени с югозападен. Ще преобладава слънчево време. Ще започне затопляне. dnes.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Забърдо призовава за МИР с уникален монумент от 300 военни каски

  • 18 Апр 2024
  • 86
Уникалното европейско селище Забърдо призовава за мир чрез впечатляващ надпис, направен от около 300 истински военни каски, като някои от тях са носени през Втората световна война. Монументът ще бъде официално открит на 9 май, когато е Денят на Европа и Денят на победата над хитлерофашизма.

МТС преминава към процедура по пряко договаряне за доставката на 35 влака

  • 18 Апр 2024
  • 94
Предвид спецификата и сложността на проекта за модернизиране на железопътния подвижен състав, МТС преминава към процедура по пряко договаряне за доставката на 35 едноетажни мотрисни влака, финансирани от Националния план за възстановяване и устойчивост.

БАБХ констатира огнище на птичи грип в животновъден обект в град Асеновград, област Пловдив

  • 18 Апр 2024
  • 92
Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) констатира огнище на Инфлуенца А (грип) в животновъден обект за отглеждане на кокошки носачки в гр. Асеновград, общ. Асеновград, обл. Пловдив.

Идеалното великденско агне според румънските овцевъди

  • 18 Апр 2024
  • 86
Последните седмици са доста натоварени за овцевъдите, които се занимават с отелване, агнене и доене. Наближаването на Великден повишава интереса към възможностите да се излезе на печалба.