Премиери, нови продукти и акцент върху РОЗЕТО на WINE & SPIRITS FEST BURGAS 2020

Посетителите на Wine & Spirits Fest Burgas ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на доставна цена. През годините Wine & Spirits Fest Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и спиртни напитки и изгражда критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша. Престижът на родното винопроизводство ще защитават едни от най-утвърдените български производители: Бутикова винарна Zelanos, Винарна Черноморско злато, Вила Юстина, Винарна Todoroff, Винарна Братанови, Домейн Мараш, Вила Ямбол, New Bloom Winery, Винарска изба Едоардо Миролио, Винарна Свищов, Kubera.bg, Via Antica, Libera Estate, Двор#1, Haralambievi family vineyard и много други. Santеro Winery ще представят най-новата иновативна и модерна линия на Santero " 9•5•8". Акцент върху пенливите вина ще намерите на щанда на Vescovado Wine, които за първи път ще представят вината си не само пред бургаската, но и пред българска публика. Fun Wine ще представят новата и свежа визия на вината - нискоалкохолни, нискокалорични и леко шампанизирани. За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки. Тази година Wine & Spirits Fest Burgas чества розето и ви очаква в най-розовото ви настроение! Заповядайте да се разхладим, развеселим и разсеем в компанията на най-добрите вина. #dresscoderosé Цената на еднодневния билет е 10 лева и включва дегустация по щандовете, подарък - брандирана дегустационна чаша и вода. Цената за два дни от фестивала е 15 лева Facebook Wine Fest Burgas

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

„Има такъв народ“ върна неизпълнен мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев веднага, след като той им го връчи

  • 28 Мар 2024
  • 7
„Има такъв народ“ (ИТН) върна неизпълнен третия мандат за съставяне на правителство на президента Румен Радев веднага, след като той им го връчи.

ОСТАВАТ САМО 2 ДНИ, В КОИТО МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ КОЛЕКЦИОНЕРСКАТА ИЗЛОЖБА „КРАЛСКО ВЪЛШЕБСТВО ОТ ПОРЦЕЛАН“

  • 28 Мар 2024
  • 42
Остават само 2 дни, в които можете да посетите колекционерската изложба „Кралско вълшебство от порцелан“ в Културен център „Морско казино” от 10.00 до 18.00 часа. Входът е свободен.

Областният управител на Бургас Пламен Янев предостави терен от близо 23 дка на „Автомагистрали“ ЕАД в ПЗ „Север“

  • 28 Мар 2024
  • 55
По този начин предприятието ще може да задейства процедура за изграждане на складова база, която да послужи за разполагане на специализирана техника и материали за третиране на пътната настилка, както и персонал за осигуряване на поддържането им.

ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ МЕСЕЦ 14 ОБВИНЯЕМИ СА С НАЛОЖЕНИ НАКАЗАНИЯ ПО ДЕЛА НА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – ВИДИН ЗА ОПИТ ЗА НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

  • 28 Мар 2024
  • 51
През м. март 2024 г. Районна прокуратура – Видин внесе в съда 13 обвинителни акта и споразумения по дела за извършени престъпления по чл. 279 и 281 от НК – незаконно преминаване през границата на страната и противозаконно подпомагане на чужденци да преминават в страната в нарушение на закона.

ИНТЕРЕСНО! ЕПИЧНА „БИТКА“ ЩЕ СЕ РАЗРАЗИ В ИЗОСТАВЕНИЯ МОЛ „STRAND”

  • 28 Мар 2024
  • 66
Уникално по рода си събитие ще се проведе през уикенда в Бургас. Морският град отново е новатор и за първи път в България става домакин на Mil-Sim EVENT в изоставения мол “STRAND”.