« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Инвестират над 2 млн. лв. в строежа на Младежки международен център в Бургас

Прогнозната стойност за изпълнение на настоящата обществена поръчка е в размер на 2 181 633.33 без ДДС (или 2 617 960 лв. с ДДС). Средствата ще се набавят по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021 в комбинация с пари от бюджета на Община Бургас. В документацията обаче се уточнява, че към датата на обявяване на процедурата за възлагане на обществена поръчка не е осигурено финансиране. Затова строителството ще започне след набавяне на необходимата сума. Крайният срок за подаване на оферти за участие в поръчката е 27 август тази година. Младежкият международен център, чийто проектант е арх. Явор Стоев, ще е със застроена площ от 1153 кв.м. Той ще се помества главно на един партерен етаж с два допълнителни по-малки етажа, служещи за настаняване и отдих със съответните прилежащи помещения към тях. В Центъра ще има голяма мултифункционална зала за провеждане на представления, концерти, конференции, форуми, кръгли маси, детски кът, смарт офиси, където младежите да провеждат обучения за работа с модерни технологии, кафене, зони за отдих. Предвиждат се и различни обучения за бъдещи и настоящи родители, както и стартъп пространства – осигуряване на „Работно място“ на младите родители, занимаващи се със стартиращи бизнеси. Идеята е, докато децата им играят, родителите да работят наблизо.Центърът ще предлага и отдаване на помещения за настаняване тип хотел с 13 стаи – общо 35 легла, както и общо пространство за работа с голяма тераса към него. Към хотелската част ще са на разположение рецепция, гардеробно с място за багаж и заведение за хранене на партерно ниво. Хотелът ще разполага и с камериерски офис с нужните му прилежащи части на етаж. Ще има и асансьор специално за хора в неравностойно положение. Около сградата ще са разположени и паркоместа. Младежкият международен център трябва да бъде изграден в срок до 380 дни от датата на откриването на строителната площадка. Източник: Gramofona

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 280
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 344
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 256
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 331
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 287
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.