Промени в движението заради международната колоездачна обиколка на 31 юли

Община Бургас се извинява на всички за причиненото временно неудобство и приканва водачите на моторни превозни средства да се въздържат от пътуване в рамките на около 35 минути в районите, през които ще преминава колоездачната колона. Програмата и маршрутът са следните: 31 юли (петък) - Старт в 14:30 часа от гр. Сливен. Около 16:30 часа колоездачите ще навлязат в кв. "Ветрен" и ще продължат към финала, който е пред Община Бургас. Маршрутът от кв. "Ветрен" до финала пред Община Бургас е следният: - надлез АМ Тракия - надлез Jumbo - кръгово бул. "Ст. Стамболов" - кръстовище ул. "Разделителна" - кръгово бул. "Ст. Стамболов" - при разклона за Созопол се продължава по двете леви ленти - при разклона за бул. "Демокрация" се продължава по двете десни ленти - кръстовище ул. "Дунав" - кръстовище бул. "Сан Стефано" - кръстовище бул. "Христо Ботев" - кръстовище ул. "Македония" - кръстовище ул. "Васил Левски" - кръстовище ул. "Княз Борис" - кръстовище ул. "Сливница" - кръстовище ул. "Фердинандова" - кръстовище бул. "Иван Вазов" - кръстовище ул. "Александровска" - покрити плочки - ФИНАЛ ОКОЛО 16:50 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНА БУРГАС В 67-та международна колоездачна обиколка на България ще участват 22 отбора, от които 17 са от чужбина. Организатор на проявата е родната федерация по колоездене, с подкрепата на КК "Черноморец" и Община Бургас. Веднага след финала пред сградата на Общината на специално изградена сцена ще се проведе церемонията по награждаване на най-добрите в Обиколката. Източник - Флагман

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 97
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 88
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 86
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 93
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 54
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.