Програмата на БулевАрт тази седмица е убийствена от началото до финала със "Замунда банана бенд"

Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен. За което им благодарим! В последната седмица на юли програмата на БулевАрт е супер яка: * На 28 юли, вторник, от 17:00 до 19:00 ч. в галерия "Неси" на ул. "Александровска" №12 и "Хан Крум" № 3 ще се открие изложба живопис на Здравка Василева и Георги Щърбев. Здравка Василева работи в областта на фигуралната, пейзажната и интериорната живопис, а Георги Щърбев от години се изявява в сферата на "информалната живопис". Работите му са релефни, монументални, с богато и сложно обработена структура, свързани с материята и цвета. * На 28 юли, вторник, от 20:00 часа финалистът от "Гласът на България" - Калоян Николов, ще бъде специален гост в Papa Beer на ул. "Милин камък". Няма нищо по-хубаво от това да се съчетае поп и рок музиката с крафт бира. * На 30 юли, четвъртък, от 20:00 до 23:00 ч. в Papa Beer с музика на живо за доброто ви настроение ще се погрижат Mihail & Stella. Те са брат и сестра, обединени на сцената от любовта си към хубавата музика. Не пропускайте да чуете звука на електрическа и акустична китара на Михаил, съчетан с невероятните изпълнения на поп, рок и джаз от Стела. * На 30 юли, четвъртък, от 19:00 ч. на сцената на БулевАрт на ул. "Богориди" ще се проведе концерт на известния рок музикант Румен Спасов - китара и глас. Той ще представи бъдещия диск "2020 - без маска", който ще съдържа авторски песни и песни на приятели. Концертът се организира в подкрепа на деца и младежи от Центъра за настаняване от семеен тип "Христо Ботев" в София и в подкрепа на каузата "Аутизъм днес". Сметка за набиране на средства: Първа инвестиционна банка IBAN BG95FINV91501014911453. Парични дарения ще се приемат и в деня на събитието. * На 30 юли, четвъртък, от 18:00 до 21:00 ч. в Енотека Wine&Friends на ул. "Христо Фотев" №20А - рисуване върху платно и ароматно вино. Записването е предварително, на телефон: 0894 444 899. * На 31 юли, петък, заповядайте от 21 часа в HashtagPAVILION до Моста на стендъп комедийно шоу с участието на FLASH и Олга Павлова. Ще се разплачете от смях с истински истории от живота на двама късметлии в любовта! Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION или на телефон: 0894 658 049. * На 1 август, събота от 21:00 ч. на сцената на НаshtagPAVILION ще се качи музикално-сатиричния дует "Замунда банана бенд". Заедно с тях ще се пренесете в измислената бананова република Замунда. Очаква Ви незабравима забава! Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION или на телефон: 0894658049.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

И вие можете да помогнете на Люба, която обедини 5 бургаски гимназии

  • 30 Ное 2022
  • 89
Благотворителен волейболен турнир в Бургас обединява учители и ученици на 5 професионални гимназии – АЕГ „Гео Милев”, НЕГ „Гьоте”, ПГЧЕ „Васил Левски”, ППМГ „Акад. Никола Обрешков” и СУ „Константин Преславски”. Призивът е да помогнем на 23-годишната Люба Наумова, която се бори с рядко заболяване.

Никулденски детски базар ще се проведе в Библиотека „Пейо Яворов“

  • 30 Ное 2022
  • 82
Никулденски детски базар ще се проведе на 5 и 6 декември от 11.00 до 17.00 часа в Регионална библиотека “Пейо К. Яворов”. В събитието ще участват деца от НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Децата до 10 г. е добре по възможност да са с придружител.

С безплатно тестване и шествие ще бъде отбелязан в Бургас Световния ден за борба срещу СПИН

  • 30 Ное 2022
  • 82
По традиция на 1 декември Община Бургас, РЗИ-Бургас, БМЧК и Асоциацията на студентите медици /АСМБ-Бургас/ ще проведат кампания по повод Световния ден за борба срещу СПИН. Въпреки че светът е постигнал значителен напредък от края на 90-те години на миналия век, ХИВ продължава да бъде един от основните глобални проблеми в областта на общественото здраве.

Представят завладяващия спектакъл „Дамата с камелиите“ от Александър Дюма-син на бургаска сцена

  • 29 Ное 2022
  • 224
Дамата с камелиите“ на Александър Дюма - син е най-новата премиера на Варненския театър, с която на 30 ноември от 19.00 часа трупата ще гостува на сцената на НХК в Бургас.

Вземат спешни мерки за укрепване на пропадащата велоалея към „Сарафово“

  • 29 Ное 2022
  • 181
 Кметът Димитър Николов внесе извънредна докладна за спешно изготвяне на проект, с който да се конкретизират и остойностят мерките за укрепване на свлачището между Солниците и кв. „Сарафово“, заплашващо да събори в морето част от най-живописната и използвана бургаска велоалея. Тази сутрин общинските съветници подкрепиха неговото предложение.