« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Culture Beat и трима диджеи се присъединяват към програмата на SPICE Music Festival

Култовата евроденс група от 90-те Culture Beat са новото попълнение в програмата на SPICE Music Festival, който ще се проведе на 7, 8 и 9 август в Бургас. Изпълнителите на едни от най-успешните хитове като "Mr. Vain", "Got To Get It" и "Take Me Away" ще се качат на сцената на 8 август. Освен тях, към програмата се присъединяват и DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion, които ще се постараят градуса на настроение да не спада дори за миг през трите фестивални дни! За огромно съжаление, обаче Bomfunk MC`s отмениха всичките си концерти в Европа това лято, което означава, че няма да можем да ги видим и в Бургас. На един от най-големите фестивали на българското Черноморие вече се приготвят още 20 от най-известните звезди на 90-те - Technotronic, MASTERBOY & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, с които ще изпеем вечния хит "Asereje", Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody's free", италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo", британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You. Организаторите на фестивала уверяват, че фестивалът ще се осъществи при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета на събитието, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и други. Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от доброволци и охрана. SPICE Music Festival е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и свързват най-хубавите си спомени с музиката на 90-те! Припомнете си танците, с които превземахте дискотеките тогава, защото сме ви подготвили незабравимо фестивално изживяване - най-добрите хитове от 90-те на живо, качествен звук, уникални визуални ефекти, много изненади и добро настроение. При това - в уникален формат и на метри от морския бряг! Билетите за трите фестивални дни могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на EasyPay в цялата страна. Следете фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация. SPICE Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 346
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 441
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 320
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 415
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 359
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.