Милица Гладнишка отново гостува на остров Света Анастасия

Милица Гладнишка и "Михаил Йосифов секстет" представят на сцената на остров Света Анастасия концерт - спектакълът "Живот като на кино". Той ще се проведе на 31 юли, петък от 21:00 часа. "Живот като на кино" разказва истории от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи. Как са живели и забавлявали героите от семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20-ти век, в опасност ли са 101 далматинеца - това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от «Михаил Йосифов секстет» ще разкажат с музика. Репертоарът на този концет-спектакъл включва песни от "Амадуес", "Зеленият път", "Маската", "Семейство Мейзга", "Индиана Джоунс и храмът на обречените". Звездите на вечерта са невероятните Милица Гладнишка, Михаил Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Борис Таслев (бас), Атанас Попов (барабани), със специалното участие на Васил Спасов (пиано). Начален час на концерта: 21:00 часа; Час на отплаване от "Магазия 1": 20:00 часа; Цена на билет с включен транспорт: 39 лева; Ученици и пенсионери - 35 лева; Деца от 3 до 7 (ненавършени) години - 28 лева. Билети можете да закупите от Туристически информационен център "Часовника" и касата във фоайето на "Магазия 1". Повече информация и предварителна резервация на телефон 0882 004 124 - всеки ден от 9 часа до 17 часа и имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Събитието се осъществява със съдействието и подкрепата на Медицински лаборатории "Лина". *На остров Света Анастасия се спазват всички противоепидемични мерки за дезинфекция.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Министър Богданов: ЕК одобри проект на МИИ за изграждане на единен инвестиционен портал, който ще обедини цялата административна дейност към потенциалните инвеститори

  • 28 Мар 2024
  • 86
„Европейската комисия одобри идеен проект на Министерството на икономиката и индустрията. Заедно ще изградим единен инвестиционен портал, който има за цел да обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас“.

Борбата със сивия сектор и улесненото администриране обсъдиха ръководството на Агенция „Митници“ и представители на алкохолния сектор

  • 28 Мар 2024
  • 96
Ръководството на Агенция „Митници“ се срещна с представители на десетте най-големи компании в сектора за производство и търговия на алкохолни напитки.

Специализирана полицейска операция се провежда в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел"

  • 28 Мар 2024
  • 98
Специализирана полицейска операция започна в центъра за временно настаняване на мигранти в столичния квартал "Овча купел".

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 137
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 114
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.