Spice music festival напълни хотелите в Бургас

Голямото музикално събитие, което направи възможно фенове на златните хитове на 90-те да пеят и танцуват с любимите си изпълнители, като Black Box, C+C Music Factory, Corona, Culture Beat, Double You, Kosheen, Las Ketchup, LayZee aka Mr. President, Lou Bega, Maxx, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, Rozalla, Sonique, Technotronic, ЕAST17, 5ife, Akaga, Братя Аргирови, DJ Marti G, Dj Dian Solo и DJ Emotion, Спенс, премина изключително успешно и създаде невероятна фестивална атмосфера в Бургас. Организаторите се бяха погрижили за дезинфекцията на фестивалната зона, масите и столовете се почистваха след всеки клиент, търговците бяха с маски, както и охраната. Местата за настаняване в Бургас бяха заети на 95 % през фестивалния уикенд, според данни от платформите за предлагане booking.com и Airbnb. Положителната тенденция за туризма в региона се дължи, освен на всичко друго, на популярния фестивал, както и на тематичните уикенди, които организира Община Бургас от началото на сезона. Отзиви от фестивалния уикенд от няколко представители на туристическия бранш: Хотел Атлантис: Спейс Мюзик Фестивал вкара много свежо и приповдигнато настроение в Бургас! Хотел Булаир: Поздравления! Фестивалът беше СТРАХОТЕН! Ние и клиентите ни сме много доволни. Организацията беше много добра, както и програмата. Аз лично го посетих и смея да твърдя, че атмосферата беше невероятна, хората много се забавляваха. Благодарим, че въпреки всичко успяхте да реализирате този проект. Очакваме следващите ви инициативи! Хотел Доро: Много позитивна обратна връзкаи от хотел Доро! Настроението и заетостта по нищо не отстъпваха на тези от миналата година, въпреки ситуацията, в която се намираме! Поздрави и успешна работа на всички!

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

16 убити и стотици ранени в Нагорни Карабах

  • 29 Сеп 2020
  • 76
Сепаратисткият регион Нагорни Карабах съобщи днес, че 16 негови военнослужещи са били убити и над 100 ранени при сблъсъци с азербайджански части.

Бойко Борисов иска да купи още 8 нови самолета F-16 от САЩ

  • 29 Сеп 2020
  • 69
Бойко Борисов планира да купува още самолети от САЩ. Правителството планира развитието на стратегическото партньорство с „Локхийд Мартин“ в дългосрочен план“, каза премиерът Борисов по време на среща с „Локхийд Мартин“.

Яхтклуб "Черноморец Бургас" с нов международен успех

  • 29 Сеп 2020
  • 84
Яхтклуб "Черноморец Бургас" отново блести със сериозен международен успех.

Акция "Да изчистим Черно море" утре

  • 29 Сеп 2020
  • 89
Природолюбители организират в Бургас мащабна акция за почистването на плажа при Солниците.

Здравният министър: Няма да има КПП - та!

  • 29 Сеп 2020
  • 86
В България няма здравна криза. КПП-та не са обсъждана мярка. Към настоящия момент цифрите са такива, че те не изискват никакво втвърдяване на мерките срещу пандемията от коронавирус. Това заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов.