Остров Света Анастасия се превръща в Малката Куба на 28 август

На 28 август (петък) остров Света Анастасия ще танцува в ритъма на джаз, латино и кубинска музика. Билетите със сигурност ще свършат бързо, затова побързайте да запазите своите. Цената за един човек с включен транспорт е 25 лева. А в последния петък на август на острова ще слушаме групата BANDIERA ROSA. Това са Мартин Ташев - тромпет и вокал, Милен Кукошаров - пиано, Емил Пехливанов - барабани, Борислав Таслев - бас. Гарантираме ви една незабравима "буена виста" музикална вечер в неповторимата атмосфера на остров Света Анастасия, откъдето също така се наблюдават красиви и многоцветни морски залези. Програма: Качване на кораба в 19:30 ч. и отпътуване от Магазия 1 в 20:00 ч.; Акостиране на остров Света Анастасия в 20:30 ч.; Начален час на концерта - 21:00 ч.; Отплаване към Бургас в 23:00 ч.; Акостиране на Магазия 1 в 23:30 ч. Билети можете да закупите в Туристическите информационни центрове "Часовника" и "Магазия 1". Този уикенд корабът "Анастасия" ще извърши няколко извънредни курса във връзка със засиления интерес към посещението на бургаския остров. Курсовете ще са в събота - от 11:30 и 15:00 ч., и в неделя - в 11:30 ч. Желаещите да се запишат за пътуване до остров Света Анастасия трябва да направят предварителна резервация. Резервации се приемат всеки ден от 9:00 до 17:00 ч. на телефон 0882 004 124 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 55
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 68
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 72
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 83
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 52
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.