Започна обратното броене до най-голямото младежко събитие на годината – Тийн Буум Фест

  • 31 Авг 2020
Още горещи дни предстоят в края на лятото с най-голямата фен среща на младежи и техните тийн идоли в Бургас, този петък и събота /4 и 5 септември/ от 16.00 часа на Морска гара. Най-добрите интернет артисти - влогъри, тиктокъри, инстаграмъри и ютубъри, ще раздават автографи на своите фенове и ще ги забавляват с най-интересните си истории. За шоуто край морето в Бургас, тук, ще бъдат чаровните танцьорки и близначки Сузи и Рени, влогърите по здравословно хранене Радо Кузманов и Ива Друмева, впечатляващият маг Валери Иванов - Жокера, влогърите Калоян Баллан, Димитър Кирязов /Светът на Ванката/, Еляса и Елекса, Дени Антилопата, Ева Георгиева и Боян Тодоров. От 20.00 часа е началото на концертите и в двата дни с участието на едни от най-популярните и обичани поп и хип-хоп изпълнители - Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Venzy, Митко Петров, Чоко и други. Водещ на фестивала "Teen Boom Fest" ще бъде популярният изпълнител и влогър АРТи, познат на публиката още с участието си в "Х Фактор" и уеб-сериала "Типично". Страхотна изненада очаква бургаските тийнейджъри - на фестивала ще присъства и световният рекордьор по плуване в басейн Цанко Цанков, който лично ще раздава автографи на своите млади почитатели. А, още по-добрата новина за феновете е, че най-голямото младежко събитие на годината, ще се проведе при вход свободен. И това не е всичко, защото фестивалът ще отправи сериозно послание към младежите. Тийн звездите ще се обединят и призоват последователите си да не посягат към алкохола, наркотиците, насилието и да внимават при сърфирането в интернет. Организатори на новия младежки фестивал са Община Бургас, Общинския съвет по наркотични вещества, Министерството на труда и социалната политика чрез Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", със специалното медийно партньорство на радио "The Voice". За повече информация относно най-новия фестивал следете страниците: Facebook страница - https://www.facebook.com/teenboomfest/ Facebook event - https://www.facebook.com/events/299781927801972/ Instagram страница - https://www.instagram.com/teenboomfest/ TIKTOK - https://www.tiktok.com/@teenboom2020?lang=en

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 169
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 158
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 164
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 451
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 421
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.