« август 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Протести в Гърция срещу маските в училищата

Родителите настояват, че ще протестират до отпадане на решението. Министърът на образованието в Гърция Ники Карамеос обаче засега не отстъпва по въпроса и маските остават. Родителите в Гърция протестират и настояват за незабавна отмяна на решението за задължително носене на маски в училище. Демонстрациите, които се проведоха късно снощи в много градове на страната, призоваваха за национална подкрепа срещу нареждането за задължителни маски. На демонстрациите присъстваха и учители, които коментираха, че практически е невъзможно малките деца да са по няколко часа с маски в клас. Част от протестиращите родители са убедени, че маските действат неблагоприятно върху здравето на децата. Родителите съобщават, че демонстрациите ще продължат и следващите дни. Участниците в протестите на остров Крит нарушиха строгите мерки и забраната за събиране на хора и някои от тях бяха глобени. От Министерството на образованието са категорични, че разпореждането за задължителни маски в училище ще се спазва и контролира строго. Учебната година в Гърция започва на 14-ти септември, като всички преподаватели са задължени да направят тест за коронавирус.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър

  • 29 Юли 2022
  • 1777
Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър. Инцидентът е станал вчера, около 19:00 ч. в извънработното време на спасителите и при вдигнат „червен флаг“, който забранява влизането в морската вода заради лошо време и бурни вълни.

Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас

  • 29 Юли 2022
  • 1682
Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас.

На вниманието на бургаския бизнес: Отвориха 2 програми за безвъзмездна финансова помощ!

  • 29 Юли 2022
  • 1674
Община Бургас продължава да следи какви подкрепящи бизнеса програми са активни и отворени за кандидатстване. Нека местните предприемачи се възползват от тях. Привлечете допълнителни средства в Бургас, нека не изхарчват всичко в София и евентуално в Пловдив!

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас през август

  • 28 Юли 2022
  • 1885
Стартират кампания с безплатни прегледи и консултации за лазерни процедури, като съвременен начин на лечение и третиране на редица гинекологични проблеми. Тя ще се проведе през август в градовете Бургас и Пловдив.

Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“

  • 28 Юли 2022
  • 1833
Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“. Четири са събитията, които ще привлекат интереса на бургазлии и гостите на града. Ще се проведат в петък, събота и неделя.