Учебната година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас стартира в смесен режим - присъствено и онлайн

Учебният процес през новата академична година 2020/2021 в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас ще стартира и ще се провежда в смесена среда, комбинираща присъствено и онлайн обучение от разстояние. Новата учебна година официално ще бъде открита в 9.00 часа на 23 септември 2020 г. пред сградата на Медицински факултет. С решение на Академичния съвет на учебното заведение занятията ще започнат още в 11 часа на същия ден и ще се провеждат присъствено в първите две седмици от старта на годината. След изтичането им, по преценка на всеки преподавател и в резултат на обсъждане със студентите, лекциите могат да продължат присъствено със спазването на всички противоепидемиологични мерки или да се провеждат онлайн през платформата на университета Blackboard. Присъствени ще бъдат всички практически занимания и упражнения. Присъствено започна и учебната година в Медицински факултет, Факултет по обществено здраве и здравни грижи и Медицински колеж. В случай на влошаване на епидемичната обстановка и надхвърляне на праговите стойности на Министерството на здравеопазването за заболелите от COVID-19 присъствените дейности ще бъдат препланирани или проведени в електронна среда с изрична заповед на ректора на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас. 

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Руска компания започва производство на Citroen в бившата фабрика Stellantis

  • 28 Мар 2024
  • 114
Руската компания Automotive Technologies в сряда съобщи, че е започнала да сглобява моделите на Citroen C5 Aircross на партиди в завод южно от Москва, бивш собственост на Stellantis, като автомобилите са настроени ще се продават в представителствата от май.

Агресията става основно престъпление срещу мира в НК

  • 28 Мар 2024
  • 99
Престъплението „агресия“ във всички негови форми става основно „престъпление срещу мира“ в Наказателния кодекс (НК). Като отговорност за агресия ще се търси от военните или политически водачи на държавата, а не от преките участници в конфликтите.

Министър Вътев: Има сериозен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти

  • 28 Мар 2024
  • 98
Има огромен потенциал за засилване на сътрудничеството с Молдова в областта на търговията със селскостопански продукти.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 106
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 62
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.